Profielabeelding van Monique Solleveld

Over Monique

Hi ik ben Monique, ervaringsdeskundige op het gebied van leefstijl verandering. Waar ik vroeger alles deed zoals roken, alcohol drinken en ongezond eten ben ik het sinds 4 jaar anders gaan doen. Op mijn 50ste realiseerde ik me dat ik zo niet wilde leven. Ik wil zo lang mogelijk gezond, slank en vitaal blijven. Dat bereik je zeker NIET met een ongezonde levensstijl. Ik ben gestopt met roken en het eten van suikers. Dat betekent niet dat ik nooit meer een glaasje wijn drink hoor...het leven moet wel leuk blijven! Ik help vrouwen met overgewicht door anders te leren denken. Als je anders denkt voel je, je anders en handel je anders. Je zal merken dat je door anders te denken andere keuzes gaat maken...gezondere keuzes. Je gaat je lekkerder voelen en maakt daarmee andere hormonen aan die je een gelukkig gevoel geven. Het veranderen van je leefstijl begint in je brein. Wanneer je direct gaat handelen door bijvoorbeeld een heel ander voedingspatroon aan te meten zal je brein middels een stemmetje in je hoofd (vol excuses) je van je oncomfortabele voedingspatroon af wil praten. Je houdt het nooit langer vol dan een aantal weken. Persoonlijk spreek ik liever van een lifestyle resetmethode. Hiermee kan je gedachte- en handelingspatronen herprogrammeren. De beste methode om voor altijd gezond te leven en je happy te voelen.

Achtergrond

Ik ben opgeleid tot Masseur, personal trainer, coach en detoxdeskundige. Januari 2021 start ik met een opleiding Triggerpoint resetmethode.

6 jaar geleden heb ik de SportLounge opgericht met een vestiging in Bussum en Soest. Bij de SportLounge train je in een infrarood FitnessCabine. Een persoonlijke cabine waarin je een innovatieve training uitvoert voor specifieke probleemgebieden zoals buik, billen of benen of voor het hele lichaam. Wij trainen mindfull, rustig en veilig maar zeer effectief! Alle oefeningen worden liggend uitgevoerd en afgestemd op je doel, en/of indicatie. Zo is er geen belasting op rug-nek- en kniegewrichten.

Infrarood draagt bij aan een sterker lichaam met een goede weerstand. Het zorgt voor warme spieren, een hoge verbranding, goede bloedcirculatie, optimale afvoer van afvalstoffen waardoor je geen spierpijn zal ervaren. Kom het gewoon eens gratis ervaren!

Kan je niet naar Bussum of Soest komen? Dan kom ik bij je thuis of kunnen we online trainen op een door ons geleverd FitnessBoard. We trainen op dezelfde methode als in de FitnessCabine. Ook dit laat ik je graag een keer gratis thuis ervaren.

Specialiteit

Personal training, breingerelateerde lifestyle coaching, medische bewegingsbegeleiding, training aan huis, online trainen, online coaching.

Diploma's

Masseur, professional trainer, lifestylecoach

Stel een vraag aan Monique

reageert binnen 48 uur

Zorg goed voor je lichaam, dan zorgt je lichaam goed voor jou!

Resultaten

Slanker met Infrarood Fitness

Gezond en veilig werken aan je vitaliteit