Profielabeelding van Mika Stek

Over Mika

Stek Sport & Coaching is opgericht door Mika Stek.

Sport is altijd al mijn passie geweest, het verbeteren van onszelf door middel van training, voeding en lifestyle is een geweldig proces. In 2021 heb ik de stap genomen deze onderneming op te starten. Ik bied voor iedere doelgroep en doelstelling trainingen aan, van spiermassa aanzetten en fitter worden tot wedstrijdvoorbereidingen en foto-shoots. Zelf heb ik ervaring met het klaarstomen van atleten voor foto-shoots en bodybuilding wedstrijden. Zelf doe ik ook aan wedstrijden als atleet en probeer ik hier een carrière in op te bouwen.
De persoonsgerichte trainingsaanpak van Stek Sport & Coaching is gebaseerd op praktische ervaring met fitness en voeding. De theoretische kennis van sport en bewegen, fitnesstrainer A&B en personal trainer level 4. Ook heb ik verschillende studies en cursussen over voeding afgerond.

Bij Stek Sport & Coaching zijn we ervan overtuigd om de maximale resultaten te behalen een persoonlijke aanpak is verreisd. Ben jij benieuwd naar mijn werk methode? Neem contact met mij op!

Specialiteit

Mijn specialiteit ligt bij het geven van intensieve 1 op 1 trainingen waarbij we focussen op het aanmaken van droge spiermassa, het verliezen van vetmassa, fitter worden, hoge intensiteits-trainingen, focus op het uitvoeren van oefeningen en het begeleiden van training en voedingsschema's. Ik als trainer probeer samen met jou een balans te vinden tussen training en lifestyle!

Diploma's

  • Sport & Voeding
  • Fitnesstrainer A
  • Fitnesstrainer B
  • Milo Education
  • Personal trainer level 4

Stel een vraag aan Mika

reageert binnen ± 0 uur

The voice that says ''give up'' can also be trained to say ''keep going''