Profielabeelding van Mieke Sweekhorst

Over Mieke

Mijn naam is Mieke Sweekhorst oprichtster en vitaliteitscoach bij Blij in Balans. Mijn passie is om voor anderen te zorgen en te helpen bij het behalen van jouw persoonlijke doelstelling. Daarnaast ben ik zelf actief met wielrennen, hardlopen en deelname aan diverse obstakelruns. Organiseer ik jaarlijks de Trap Challenge in Landgraaf, ben ik moeder van twee volwassen kinderen, oma van een kleindochter en liefhebbende echtgenote.

Achtergrond

Na langere tijd overspannen thuis te hebben gezeten in 2012 heb ik in 2013 het roer omgegooid. Door te kijken waar ik nu energie van krijg en mijn voldoening uit haal. Dat was niet het verkopen van bouwmaterialen, maar mensen helpen om weer lekker in hun vel te zitten, meer zelfvertrouwen te krijgen en weer energie te hebben voor 10!.

Naast de nodige opleidingen ben ik zelf ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen, eetstoornis en perfectionist. Gelukkig heb ik de balans gevonden en ga ik nu gelukkig door het leven. Dit gun ik iedereen die er zelf niet uitkomt om zijn of haar doelstelling waar te maken. Samen sta je sterker!

Specialiteit

Ik help jou graag bij het vinden van een goede en gezonde balans. Zodat je weer lekker in je vel zit en energie hebt voor 10! Hierbij ik kijk naar je voeding, beweging en ontspanning. Om nieuwe gewoontes aan te leren en die vol te houden coach ik je op mentaal vlak. Want er is niets zo moeilijk als oude gewoontes afleren. Toch niets is onmogelijk, waar een wil is is een weg!

Diploma's

Mental coaching, Gewichtsconculent, Sport en voeding, Overgang en Voeding, Fitvak A+B, Steps en Aerobics instructrice, Gladiator Workouts, Bootcamp instructor, Indoorcycling instructrice,

Stel een vraag aan Mieke

reageert binnen 48 uur

Gezondheid is een voorrecht, gezond leven een keuze!