Over Michiel

Wil jij op basis van gezondheidsdata werken aan een betere gezondheid?

Energenic is dé personal trainingsstudio van Amsterdam waar cliënten worden getraind en gecoacht op basis van hun persoonlijke gezondheidsdata. Uniek is dat gedurende het gehele trainingstraject onder andere de bloeddruk, rusthartslag, bloedsuikerspiegel, het vetpercentage en de spierfunctie worden gemonitord. Met deze data krijg je niet alleen inzicht in het effect van je lifestyle op jouw gezondheid, maar kunnen wij de trainingen volledig op jouw lichaam afstemmen en je optimaal coachen. Tijdens de coaching kijken we naar stressmanagement, verbetering van slaap en van het voedingspatroon. Zo werken we op een verantwoorde manier naar een verbeterde lifestyle en gezondheid.


Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan en wil je meer informatie? Kijk dan op www.energenic.nl of mail naar info@energenic.nl

Achtergrond

Fysiotherapeut

Specialiteit

Verbeteren van de gezondheid en fitheid middels training en coaching. De coaching is aan de hand van gezondheidsdata van de cliënt. Deze data wordt door de cliënt zelf aangeleverd en de apparatuur die daarvoor nodig is, wordt door Energenic verzorgd.

Diploma's

Bachelor fysiotherapie en diverse opleidingen gedaan in training, voeding en coaching, onder andere: TOP A, TOP B, TOP C, PHP, Mylogenics van Overload. Neurokinetic Therapy level 1, 2 en 3. En orthomoleculaire voedingsleer van Natura Foundation.

Stel een vraag aan Michiel
reageert binnen 48 uur