Profielabeelding van Michelle Mussche

Over Michelle

Hallo, mijn naam is Michelle Mussche. Coach en eigenaar van FitFabrique Nieuwleusen.

Ik ben opgeleid in o.a. mentale coaching, functionele training, gewichtsbeheersing, Pilates, Zumba maar ook in outdoor training en leefstijlveranderingen. Daarnaast ben ik Allround Fitness Instructeur.
Naast mijn jarenlange ervaring op het gebied van diverse trainingsvormen, heb ik me sinds enkele jaren vooral toegelegd op Personal Training. Ik heb de opleiding tot (internationaal) Personal Trainer gevolgd bij NASM.

Achtergrond

Al mijn hele leven ben ik bezig met fitness en dans. Ik had bijbaantjes in verschillende sportscholen in de omgeving. Hierdoor heb ik, ondanks mijn jonge leeftijd, veel ervaring opgedaan in het lesgeven/coachen van mensen. Vanaf mijn twaalfde geef ik les. Ik ben begonnen met spinning- en danslessen aan kinderen. Op mijn veertiende haalde ik mijn fitnessdiploma (AALO Allround fitness docent). Toen was ik de jongste fitnessinstructeur van Nederland!

Een aantal jaren geleden is mijn interesse voor gezonde voeding en personal training ontstaan. Doordat ik zelf lichamelijk zeer actief was, maar niet voldoende op mijn voeding lette, merkte ik dat ik minder energie had. Ik kon mijn werkzaamheden in de sportschool moeilijker volhouden. Ik ben me toen gaan verdiepen in de reactie van je lichaam op voedingsstoffen en merkte dat ik anders en bewuster moest gaan eten en anders moest gaan trainen/lesgeven. Ik zag dat veel meer mensen hier last van hadden waardoor ik verschillende opleidingen ben gaan volgen om anderen ook bewuster te maken van het belang van gezonde voeding en goede trainingen. Hierdoor is FitFabrique ontstaan en kan ik met trots zeggen dat ik blij ben met dit alles omvattende bedrijf!

Specialiteit

Fysiek en mentaal coachen van mensen met (ernstig) overgewicht/obesitas.

Diploma's

• Allround Fitness Instructor (AALO)
• Personal Trainer (Fitvak en National Academy of Sports Medicine (NASM))
• Functional trainer (Start2move)
• PT Marketing specialist (Start2move)
• Kettlebell Trainer (AALO)
• HBO Voedingsdeskundige (CIVAS, BATC en VBAG erkend)
• MBO Gewichtsconsulent (CIVAS, BGN Erkend)
• Gladiator Bootcamp Trainer (TTT)
• Sport psycholoog (NTI)
• Zumba docent (Basics 1,2 en Gold)
• Club Cycle docent (Club joy)
• Club Fiesta docent (Club joy)
• HBO sportmarketeer en Leisure manager (Avans Hogeschool, Stenden Hogeschool)
* Paramedisch Fitnesstrainer (Start2move)
* Obesitas, eetverslaving en gedragsverandering (Start2move)
* Bewegingsdeskundige Overgewicht en Obesitas 4+ (Start2move)

Stel een vraag aan Michelle

reageert binnen ± 0 uur

Personal Training

Je overweegt een personal trainer in te huren, maar… Wat zijn de voordelen ervan? Wat levert personal training nou echt op? Wat zijn de kosten van een persoonlijke coach, en wat kun je ervoor terug verwachten? En belangrijker nog, is 1 op 1 training wat voor jou?

Small Group

Met Small Group training ervaar je de voordelen van een personal trainer, én ook de gezelligheid van trainen in groepsverband, waardoor je gemotiveerd wordt door de andere deelnemers. FitFabrique biedt verschillende Small Group trainingen aan.

Voeding

Ben je benieuwd hoe je je gezondheid of je levensstijl kan verbeteren? Wil je graag op een gezonde en blijvende manier wat aan je gewicht veranderen? Dan ben je bij FitFabrique aan het juiste adres.

Bootcamp

Een intensief outdoor fitness programma waarbij cardio- en krachtelementen elkaar op hoog tempo af wisselen. Je traint continue op intervalniveau. Conditie, kracht, souplesse en explosiviteit zonder fitness apparaten. Dat is een FitFabrique bootcamp training.

Ik wil mensen helpen naar een blijvende verandering in voeding, gedrag en beweging.

Resultaten

Thanks Michelle

Nooit geweten dat sporten zo leuk kan zijn! Voel me als herboren.

Weg met die kilo's

Dankzij Michelle ben ik enorm veel kilo's kwijt geraakt. Ik geniet van mijn nieuwe leefstijl!

Veel minder klachten! :)

De combinatie van anders eten, het hardlopen en de WOW maakt dat ik mee fitter voel en weer strakker in mijn vel zit.

Hessel Homme

Hessel Homme is 60kg afgevallen onder begeleiding van FitFabrique. 2x per week personal training, een dosis motivatie en discipline, gesprekken bij zijn coach en aangepaste voeding hebben ervoor gezorgd dat hij dit resultaat heeft behaald!