Profielabeelding van Michelle Fiddelers

Michelle Fiddelers

Maastricht

Over Michelle

Hallo, mijn naam is Michèlle. 

Achtergrond

Tijdens de vele trainingen kwam ik erachter dat fitness voor mij meer dan sport alleen is. Fitness training is mijn passie geworden. Bewust heb ik daarom gekozen om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik heb mij vervolgens ingeschreven voor de opleiding fitnesstrainer A. Deze heb ik 27-01-2013 succesvol afgerond met het behalen van mijn erkend fitnessdiploma.


Specialiteit

Functioneel trainen is de toekomst en staat centraal binnen mijn trainingen. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van kettlebells, trx en battleropes. Voeding en trainen is de perfecte combinatie. Hierin wil ik mij nog verder gaan specialiseren.

Ik hoop veel ervaring op te mogen doen en zo te kunnen groeien als Personal Trainer. Mensen helpen en motiveren met hun doelstellingen zie ik als een mooi gebaar. Een mooi en geslaagd resultaat neerzetten samen met een klant is dan ook mijn doelstelling!


Diploma's

Start 2 Move: Fitnesstrainer A
Opleidingen 2000: Personal Trainer
Meijers Fit en Gezond: TRX Qualified Trainer
Overload Worldwide Ltd: Master Kettlebell Instructor

Stel een vraag aan Michelle

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan* In jouw buurt op de locatie die jij prettig vindt* Wekelijkse trainingen op maat  (in overleg)

* Verzekerd van resultaat

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 

* Gratis intakegesprek* Voedingsschema’s op maat* Virtueel eetdagboek met wekelijks feedback* In veel gevallen gedekt door zorgverzekering

Mensen helpen en motiveren met hun doelstellingen zie ik als een mooi gebaar