Profielabeelding van Micaela Romani

Micaela Romani

Den Haag

Over Micaela

Zelfstandig ondernemer, met een liefde voor sport. 


Achtergrond

Sinds 2012 geef ik fietsadvies voor vrouwen via het online magazine BeautyCycling en in de vorm van basisclinics, workshops en dagtochten. 


Specialiteit

De basisclinic bestaat uit een 4-weekse cursus en iedere week staat een ander thema centraal. Van balans, tot remmen, sturen, schakelen en in een groep rijden. Naast de basisclinics racefietsen, zijn er workshops Pech Onderweg en is er een maandelijkse dagtocht waar we met een groep dames zo’n 50 km fietsen op de racefiets!

Stel een vraag aan Micaela

reageert binnen 48 uur

Ladies Day racefietsen

BeautyCycling geeft basisclinics racefietsen vanuit Den Haag (Zuid-Holland). Vind je dat te ver weg? Wanneer je woonachtig bent in een andere provincie in Nederland en je met jouw fietsvriendinnen wel een fietsclinic kunt gebruiken is er de Ladies Day racefietsen. BeautyCycling komt naar je toe voor een geheel verzorgde racefiets-dag!

Voor wieVrouwen die racefietsen, woonachtig in Nederland.

WanneerWeekend dag in overleg.

Basisclinic racefietsen

De basisclinic racefietsen is speciaal voor dames met een racefiets! Je leert in 4 weken de basis van het wielrennen, van in- en uitklikken, sturen, remmen en schakelen tot in een groep rijden en waaieren. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is je eigen racefiets, een basisconditie, een setje wielerkleding en een helm.

Voor wieBeginnende vrouwelijke fietsers die in het bezit zijn van een racefiets.

LesperiodeLente/zomer 2016

Vrouwen op de racefiets, geweldig!