Profielabeelding van Maurice Ronda

Over Maurice

Life Quality is een ZZP bedrijf waar ik (Maurice Ronda) sinds 2015 de trotse eigenaar van ben. Ik zie mezelf als een enthousiaste personal trainer die pas tevreden is als de klant tevreden is. Een leuke, inspannende en gezellige training staat centraal, maar discipline is een vereiste om doelen te bereiken.

Waarom voor Life Quality kiezen?
– Life Quality biedt kwaliteit en is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).
– Een consult of traject wordt door een groot aantal zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.
– Je hebt geen doorverwijzing van een arts of fysiotherapeut nodig.
– Persoonlijk contact met een wekelijkse professionele body analyse en 7 dagen per week begeleiding.
– Advies op maat waar samen gekeken wordt naar een plan dat bij je past.
– Stok achter de deur om op jouw tempo je doel te bereiken.

Achtergrond

Werkervaring:

 • Heden eigenaar Life Quality met eigen praktijk in Obbicht.
 • 2015-heden Fitness & ZO in Born. Personal Trainer, BGN Gewichtsconsulent, Coach en dansinstructeur
 • 2016-heden Fit4anyone. EMS-Trainer, Coach en BGN Gewichtsconsulent
 • 2014-2015 Fitness Ramachers. Instructeur Latin/Salsa en Fitnessinstructeur
 • 2010/2011 Physical Activity Centre. Begeleider klanten met hart- en vaatziekten. Krachttraining Cardio en groepsspel.

Opleiding:

 • NLP Practitioner Training Heerlen
 • Fitness BGN Gewichtsconsulent aan AALO Leiden
 • Fitness Personal trainer aan AALO Vught
 • Fitness trainer master aan AALO Oisterwijk
 • Fitness trainer 2 aan AALO Oisterwijk
 • Fitness trainer 1 aan AALO Nederweert
 • Revalidatiewetenschappen en Kinesiologie aan Universiteit Hasselt
 • Sports & Wellness Bewegingsdeskundige aan Fontys Sporthogeschool Sittard
 • Minor Food Fontys Eindhove

Specialiteit

Afvallen, sportspecifieke krachttraining, functional training en leefstijl coaching

Diploma's

BGN Gewichtsconsulent, Personal trainer, NLP Coach, Fitness trainer Master, Fitnesstrainer 2, Fitnesstrainer 1, Minor Food, HAVO

Stel een vraag aan Maurice

reageert binnen ± 18 uur

Voeding

Life Quality maakt gebruik van een online voedingsprogramma die je via een app, je laptop of computer kunt volgen. Je ontvangt wekelijks een nieuwe voedingsschema voor 7 dagen die precies aangeeft wat je het beste kunt eten afgestemd op jouw lichaam en jouw doelstelling.

Ook bestaat er de mogelijkheid om zonder app advies te krijgen waarbij we gaan werken vanuit jouw huidig voedingspatroon. Vervolgens gaat Life Quality 1 op 1 alle handvaten toereiken die nodig zijn om het door jou bepaalde doel te bereiken.

Personal Training

Life Quality blijft constant tijdens trainingen de kwaliteit van bewegen prioriteren. We zijn gespecialiseerd in afvallen, spiermassa opbouwen en fitter worden. De aandacht ligt niet bij de kwantiteit (een zo hoog mogelijk gewicht van A naar B verplaatsen) maar bij de kwaliteit van bewegen. Hierbij is een juiste techniek essentieel. Dit staat in iedere training centaal. Niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook om beter te trainen.

Life Quality maakt de klant bewust van wat hij of zij traint om het doel sneller te bereiken en hierdoor ook in de eventuele eigen trainingen te kunnen toepassen.

Personal duo training

Het geen wat Life quality 1-op-1 aan personal training aanbiedt, kan ook met z’n 2e gedaan worden. Dit helpt vaak als extra stimulatie voor elkaar.

De klanten motiveren elkaar om harder en beter te trainen. Echter wordt hier de aandacht van de trainer verdeeld over 2 personen in plaats van 1.

Personal group training

Personal group training is trainen in een klein groepje met als doel elkaar te stimuleren om te blijven bewegen. Dit is uitermate geschikt voor mensen die erg houden van “sociaal sporten”.

Als deelnemer wil je niet onder doen aan een ander, dus doe je vaak door de social druk net dat beetje extra dat alleen niet gedaan wordt. Aandacht van de trainer wordt in deze vorm over meerdere personen verdeeld.

Dansles

Individueel of met een aantal personen. Allerlei soorten dans is mogelijk. Van Salsa tot samba. Onze trainer heeft in het verleden in de hoogste klasse van Nederland gedanst en weet zijn passie ook op jou over te brengen.

Verschillende latindansen kunnen zowel op basis niveau als op gevorderd niveau worden aangeleerd.

Ook ervaring in openingsdansen, ideaal om een toekomstig bruidspaar cadeau te doen!

Leefstijl coaching

Bij leefstijl coaching staat veranderen van leefstijl en gedrag centraal.

Gedurende verschillende sessies gaan we op zoek naar het probleem achter het probleem. Gaandeweg de gesprekken wordt toegewerkt naar de oplossing achter de oplossing afgestemd op jou als persoon.

Het resultaat is een gezonde en gebalanceerde leefstijl voor langere termijn vol handvaten om het vooraf gestelde doel te bereiken.

I don’t make excuses I make results

Resultaten

Succesverhaal voedingstraject Marjo v. Koningsbrugge

De eerste 10 kilo zijn eraf, dank zij Maurice. Vakkundige uitleg van zijn programma in het intakegesprek en ook daarna fijne en duidelijke communicatie over de voortgang. Hij is geïnteresseerd hoe het gaat, hij motiveert en stuurt je verwachtingen bij.

succesverhaal voedingstraject Sophie Soudant

Ik begon er best sceptisch aan. Door de goede begeleiding van Maurice ben ik het blijven proberen en heb ik het volgehouden. Resultaat na 5 weken was min 4,8kg! en dat door meer te eten.

Succesverhaal voeding en training Vivian Wessels

hoi ik was erg sceptisch, ik kwam al met ik wil mijn terrasjes uiteten en sociale dingen niet op geven. Ik ben nu al 8 kilo kwijt en ben zo blij mijn doelstelling is zelfs bijgesteld. ik voel me veel fitter en heel veel kleine ongemakken zijn verdwenen.

Succesverhaal voeding en training Maurice en Lisanne Hendrix

Maurice is zeer professioneel en deskundig. Samen met mijn man hebben we voedingsadvies gekregen. Onze levensstijl hebben we aangepast met een fantastisch resultaat, mijn man -12kg en ikzelf -9kg. Maurice is de juiste persoon om je te begeleiden/coachen.