Profielabeelding van Maud Massuger

Over Maud

Net dat stukje over de grens, net dat beetje meer geven tijdens een training, dat is precies het gevoel waar ik van hou. Na je training kunnen zeggen dat je alles hebt gegeven en met een super goed gevoel en een beetje trillende benen naar huis gaan.
De eerste paar keer is dit misschien spannend, maar hoe beter je traint hoe beter je wordt.

Graag ga ik met jou ook net over die grens, ga ik met je aan de slag om beter te worden, beter dan je al bent. Ik geef training op ieder niveau en het liefst buiten. Ook geef ik training aan huis mocht je dit prettiger vinden.

No-nonsens trainen, eten en fit worden.

Achtergrond

Sinds 2015 ben ik actief werkzaam als Personal trainer. Zelf ben ik een fanatiek crossfitter en loop ik regelmatig hard.
Sporten is mij letterlijk met de paplepel in gegoten, Heel jong startte ik met turnen en later ook met voetbal waarbij we in de hoofdklasse speelden. Naast deze twee sporten heb ik ook jarenlang gezwommen en ben dus als een vis in het water.
Sinds 2012 ben ik actief in de fitness branche, hier heb ik mijn opleidingen tot personal trainer doorlopen maar werd toch aangetrokken door de wereld die Crossfit heet. Dit doe ik zelf fanatiek en je zult zien dat ik veel invloeden uit Crossfit toepas in mijn trainingen.

Specialiteit

Als coach kijk ik naar jou als persoon, wat is je doel, waar gaan we samen starten en hoe gaan we dit doel bereiken. Ik geef naast training ook advies in voeding en leefstijl.

Samen maken we een totaalplaatje.

Diploma's

  • Personal Trainer
  • Fitness Master
  • Fitness trainer level 2
  • Fitness trainer level 1
  • Kettlebell trainer
  • Small group trainer

Stel een vraag aan Maud

reageert binnen 48 uur

Fysieke Coaching

Personal training.Persoonlijk plan van aanpak + 3 maanden, 2x per week Personal training 170 euro per maand.Persoonlijk plan van aanpak + 3 maanden, 1x per week Personal training 90 euro per maandNaast de personal trainingen ga je ook zelf aan de slag. Gemiddeld zul je 3 tot 5x per week gaan trainen maar dit ligt geheel aan jouw persoonlijke doelen.

Coaching in voeding

Voedingsadvies op maat € 40,- - Persoonlijk voedingsadvies gebaseerd op jouw gegevens.incl. 1x persoonlijk of skype/facetime gesprek.

Voedingsbegeleiding voor 12 weken € 120,-- Persoonlijk voedingsadvies gebaseerd op jouw gegevens.incl. 3x een persoonlijk of skype/facetime gesprek.We plannen een persoonlijk of skype gesprek waarin wij alles van a tot z bespreken, vanuit dit gesprek gaan we samen een plan maken. We plannen in dezelfde week nogmaals een gesprek om het plan van aanpak te bespreken. dit gesprek duurt de ongeveer 45 tot 60 minuten.

Fit lichaam, gezonde geest, goed leven!

Resultaten

Joyce Baeten

.

Chantal Saes

.