Profielabeelding van Mascha Tieken

Over Mascha

Mijn passie voor de sport begon al in 1987 toen ik voor het eerst een sportschool in liep. Binnen een korte tijd deed ik mijn eerste wedstrijd en uiteindelijk heb ik 25jaar wedstrijden gedaan. Met als hoogte punten 2x wereld kampioene en op Prof niveau meerdere malen de top 5 behaald. In twee divisies tot op heden de enigste NLse Prof atlete. Tijdens deze sportcarrière heb ik in 1998 For Fun Sport te Hillegom geopend waar iedereen terecht kan die meer uit deze sport en/ of zichzelf wil halen. Maar ook voor revalidatie kunt u bij ons terecht. Sommige mensen trainen op zichzelf andere volgen Personal Training sessies.

Door mijn ervaring in deze sport begeleidt ik diverse atleten richting hun wedstrijden , dat doe ik binnen mijn team "team MysTiek". Ik ondersteun ze met kennis over voeding, training maar ook het mentale gedeelte. En verder alles wat er bij komt kijken om het maximale onstage te presteren.

Buiten dit team werk ik ook graag met mensen die hun life style willen veranderen bv door een afslank programma te doen.

Door mijn expertise kan ik dus op meerdere vlakken mensen helpen

Achtergrond

OPLEIDING
ProPTA "Personal Trainers Association
Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie- Aerobic Opleiding 
Physio physics - Medical fitness instructor
ACE - American Council on Exercise -Internationale Personal Trainer opleiding
EFAA fitvak a/ personal trainer
NAMS -Personal Training opleiding.
Physio physics - Medical fitness instructor
Diverse voedingsopleidingen
Medisch doktersassistente

Specialiteit

* Het beste uit iemand kunnen halen, welk doel dat ook mag zijn

Diploma's

  • Sportmasseuse
  • Aerobic-instructor
  • Fitness-instructor
  • Personal Trainer
  • Medical fitness instructor
  • Verschillende voeding opleidingen

Stel een vraag aan Mascha

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Ben je op zoek naar een goed trainingsschema voor gewichtsafname, spieropbouw of gewoon om je lichaam wat meer te vormen?Ik kan een persoonlijk schema voor je maken waarmee je het lichaam krijgt waarnaar jij streeft. Echter is het zo dat training en voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Uiteraard kan ik een schema maken voor 1 maand, hiermee kan je uitproberen wat mijn trainingen voor jouw lichaam doen. Wil je serieus je doelen behalen, hou er dan rekening mee dat je je doel niet binnen 1 maand bereikt kan hebben. Daarom adviseer ik een trainingsschema voor meerdere maanden.

Wedstrijdbegeleiding

Of je nu een bodybuilder bent met veel spiermassa of een miss fitness met minder spiermassa er is altijd wel een categorie in de wedstrijdsport waar jij in past.Dus zou je zelf ook wel eens een wedstrijd willen doen of heb je een extra hulp nodig, neem contact met me op!

Waar een droom is, is een wil en waar een wil is, is een weg. Laat mij je navigatie zijn.