Profielabeelding van Marly Nooijen

Over Marly

Mijn naam is Marly Nooijen, geboren in 1992 en ik kom uit Eindhoven. Als klein kind was ik al veel bezig met sport. Ik zat op dansen, ik turnde, deed aan karaten en later kwam daar ook nog judo bij wat ik uiteindelijk ook voor een lange tijd als topsport heb beoefend. Zo heb ik veel mogen reizen maar ook veel gezien van de wereld. Ik heb met de wereld top mogen trainen en ik heb alles van dichtbij meegemaakt. Ondanks dat ik mijn judo carrière vroegtijdig heb moeten beëindigen (blessure) ben ik mijzelf nog meer gaan verdiepen in krachttraining en voeding.

Na het afronden van de middelbare school en het CIOS (sport & bewegen), ben ik gaan studeren aan de Fontys Sporthogeschool richting ‘Sportwetenschappen, Fysiologie en Bewegingsleer’. Deze Bachelor opleiding van Applied Science heb ik in 2015 afgerond.

In april 2015 heb ik ‘Marly Nooijen – lifestyle coach en personal training’ opgericht waar ik mensen begeleid op het gebied van voeding, training en gedrag. Wat ik zo leuk aan mijn vak vind is dat iedereen anders is. Iedereen heeft zijn eigen achtergrond, levensstijl en doelstellingen waardoor zij allemaal dus ook op een verschillende manier gecoacht moeten worden.

Wat ik vooral belangrijk vindt is maatwerk en persoonlijk contact. Daarom begeleid ik maximaal 40 personen.

Specialiteit

  • Personal Training aan huis, buiten of in de sportschool
  • Lifestyle Coaching
  • Voedings- en trainingsschema's op maat
  • Competitie prep coach (bikini-bodyfitness)

Diploma's

  • CIOS
  • Fontys Sporthogeschool 'Bachelor of Arts'
  • Bayesian Bodybuilding

Stel een vraag aan Marly

reageert binnen 48 uur

Brengt jouw inspanning niet het gewenste resultaat?
Jouw doel is mijn missie

Resultaten

Start vandaag nog je transformatie

Ik kwam bij Marly terecht na een paar maanden na het doen van 2 wedstrijden. Mijn hormoonhuishouding was compleet in de war, en ik had een eetprobleem ontwikkeld door t zware diëten van de wedstrijden. Zelf kreeg ik de .... Lees meer op mijn website.

Start vandaag nog je transformatie 2

"Marly weet waar ze over praat en laat je ook vrij om aan te geven waar je voorkeuren liggen en wat voor jou werkt."