Profielabeelding van Marit Rutten

Over Marit

Mijn missie is om hardlopers (beter) te leren hardlopen. Ben jij een hardloper? Of wil je beginnen met hardlopen? Ik wil jou graag helpen... motiveren en enthousiast maken om beter te bewegen en gezond(er) te leven. Ben jij klaar voor de start?

Achtergrond

Ik ben al mijn hele leven zeer sportief. Sporten is mijn allergrootste passie... heel veel sporten: hardlopen, mountainbiken, windsurfen, snowboarden, zwemmen en fitness. In december 2014 begon ik met CrossFit. Ik was direct verslaafd en ik train nu 5 tot 6 keer per week. Daarnaast doe ik geregeld mee aan hardloop- en mountainbikemarathons en obstakelruns. Dankzij CrossFit leerde ik over CrossFit Endurance en Pose Running.

10 jaar lang ben ik in een commerciële functie in de IT werkzaam geweest. In mijn vrije tijd gaf ik windsurfles bij Wind Surf Club Reeuwijk. Ik heb in 2012 de cursus Basis Looptrainer 3 bij Running Holland & de Atletiekunie afgerond. Toen ben ik ook begonnen als hardlooptrainer van de Walk & Run groepen (beginners en gevorderden) bij LivingWell in Gouda. In 2015 heb ik het roer volledig omgegooid en ben ik echt de sportieve kant opgegaan.

In mei 2015 deed ik de CrossFit Endurance Trainer cursus en in juli 2015 volgde ik de CrossFit Level 1 Trainer cursus. Sinds november 2015 ben ik als CrossFit Endurance en Level 1 Trainer werkzaam bij CrossFit Gouda en CrossFit Zevenhuizen. In april 2016 heb ik de CrossFit Kids cursus gedaan. Daarnaast geef ik Personal Training bij CrossFit Gouda en CrossFit Zevenhuizen.

Ik verzorg hardloopclinics en trainingen met een focus op de hardlooptechniek / Pose Running: wil je beter, sneller, langer, efficiënter en blessurevrij hardlopen? Volg dan mijn clinic.

Specialiteit

Hardlopen: leer de techniek van het hardlopen en loop beter, sneller, langer, efficiënter en blessurevrij.

CrossFit: wil je snel jouw gewenste resultaten behalen? Start dan met CrossFit in de vorm van Personal Training.

Diploma's

CrossFit Level 1 Trainer, CrossFit Endurance Trainer, CrossFit Kids Trainer, Atletiekunie Basis Looptrainer 3, Pose Method Certified Running Technique Specialist

Stel een vraag aan Marit

reageert binnen 48 uur

Train insane or remain the same