Profielabeelding van Marit Huisman

Marit Huisman

Amsterdam

Over Marit

Droom je van het beklimmen van hoge bergen, jouw fietsmaten eens écht laten zien wat jij kunt of gewoon simpelweg meer plezier uit het fietsen halen?

Fiets dan mee! Leer alle ins en outs van het wielrennen, haal alles uit jouw training en transformeer van fietser naar wielrenner.

Achtergrond
In 2012 ben ik gestopt met het rijden van wedstrijden op internationaal niveau maar mijn passie voor het wielrennen ben ik nooit kwijt geraakt. In London heb ik groepen en individuen getraind voor verschillende doelen en hier in Nederland ben ik samen met Marianne Vos en vele andere profs Strongher gestart, een podium voor vrouwen op de fiets. Wij helpen vrouwen om te beginnen met wielrennen of om zichzelf op de fiets te verbeteren. 

Specialiteiten
Ik geloof niet in goede voornemens maar in een goede lifestyle. Fietsen is een lifestyle. Genieten op de fiets, nieuwe mensen leren kennen, sportief bezig zijn en gewoon sporten omdat het leuk is niet omdat het moet. Ik train met jou naar een doel waarbij plezier het allerbelangrijkste is. Samen maken wij een afwisselend schema waarbij wij trainen naar 1 of meerdere doelen!

Diploma's
KNWU ploegleider

Stel een vraag aan Marit

reageert binnen 48 uur

Persoonlijk trainingsadvies & wielertraining

- Doelgericht trainingsplan (mogelijkheden met hardlopen, zwemmen en core training)- Gezamenlijke wielertraining

Elk advies wordt op maat geschreven en gekeken naar gezamenlijke wielertrainingen.

Don't limit your challenges, challenge your limits