Profielabeelding van Marijn Ostermann

Over Marijn

Vol levenslust en energie gaan we samen aan jou doel werken! Wat kan je verwachten, een coach die je op een positieve manier helpt je doelen te behalen. Die ook kritisch en scherp is en focus op het proces heeft maar zeker ook op het eind doel.

Achtergrond

Na 13 jaar in de sales gezeten te hebben gekozen mij droom na te leven. Gekozen waar ik echt gelukkig van word en dat is sporten en met mensen omgaan. Begin 2016 ben ik begonnen met de opleiding tot Personal Trainer en Vitaliteitscoach bij Chivo in Utrecht. Nadat ik deze heb afgerond ben ik mijn eigen studio in Culemborg begonnen. Kom langs voor een gesprek over vitaliteit en training en ervaar wat ik voor je kan betekenen.

Specialiteit

Vitaliteit, Kracht, Conditie, Hardlopen en plezier hebben in sporten.

Diploma's

Chivo Personal Trainer en Vitaliteitscoach

Stel een vraag aan Marijn

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Door te trainen met een Personal Trainer haal je het maximale uit de beschikbare tijd voor een training die je hebt. Het is de meest efficiënte en effectieve manier om in topconditie te komen en te blijven. Met de persoonlijk aandacht, trainingen op maat en de materialen die worden aangereikt kan je voor jou het meest optimale resultaat bereiken. Als trainer ken ik jouw wensen, jouw grenzen en zal ik je altijd blijven motiveren om verder te gaan. Dit zal er ook voor zorgen dat je niet alleen fysiek maar ook mentaal sterker zal gaan worden.

Small Group training

Personal Training in een kleine groep van 2 tot maximaal 4 personen.

Door een kleine groep van bijvoorbeeld, vrienden, collega's, partner of teamgenoten samen te stellen kan je onder persoonlijke begeleiding sporten in de studio. Door de kleine groep is er nog steeds voldoende aandacht voor het individu en de kwaliteit dus erg hoog. Doordat je met bekenden traint is het niet alleen uitdagend maar ook leuk om samen aan een doel te werken. Belangrijk is wel dat de individuele doelen niet heel ver van elkaar liggen, dit kunnen we samen ontdekken met een intake.

Bootcamp

Fit voor je Deur betekent sporten in de buurt op een veldje/ plein niet ver van je huis. De belangrijkste peilers zijn: conditie, kracht en plezier en dit allemaal in een workout van een uur. Zie het als een bootcamp, we maken gebruik van de spullen die in de buurt aanwezig zijn maar ook van kettlebells, weerstandbanden, sandbags en andere artikelen die worden meegenomen om elke week weer een gevarieerd programma af te werken.

Doordat we rekening houden met de verschillende niveaus van mensen, helpen we iedereen het maximale uit de bootcamp te halen. Dit alles onder professionele begeleiding om dit op een veilige en leuke manier te doen.

Werk, kinderen, het huishouden en de dagelijkse gang van zaken nemen al genoeg tijd in beslag, als je dan zonder reistijd kan sporten in je eigen buurt is de drempel erg laag om mee te doen.

Je bent de regisseur van je eigen leven, zorg voor jezelf en haal het maximale eruit!