Profielabeelding van Marielle van Es

Over Marielle

Hallo, ik ben Marielle van Es. Sport is iets wat al van jongs af aan in mij zit.

Achtergrond

Al toen ik op de basisschool zat wist ik wat ik later wilde doen… Iets met sport, gezondheid en mensen helpen. En kijk waar ik nu sta. Mijn droom is begonnen. Een eigen bedrijf met als missie:

Mensen helpen bij het afvallen, een gezond voedingspatroon aan te leren, in beweging te komen en weer fit te worden.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Sport en Bewegen gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik alle kennis en vaardigheden geleerd die je nodig hebt als bewegingsbegeleider. Vakken zoals anatomie, trainingsleer en fitness kwamen langs en dit vond ik al erg interessant. Hierdoor ging ik me meer bezig houden met voeding en gezondheid.

Na de opleiding Sport en Bewegen heb ik de opleiding Sport Management en Ondernemen gevolgd. Hierin kwam weer de sport aan bod maar leerde ik ook de fijne kneepjes van het ondernemen, management en coachen.

Specialiteit

Tijdens deze opleiding heb ik een specialisatie fitness gevolgd volgens de richtlijnen van de KNKF (Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessfederatie) en een jaar stage gelopen/gewerkt bij een sportschool. Na het afronden van deze opleiding ben ik de opleiding gewichtsconsulent gaan volgen, omdat ik ook over voeding graag meer wilde leren. Ik wil graag mijn kennis en ervaringen overbrengen aan andere mensen. Ik wil jou helpen om je weer fit te voelen!

Ik ben aangesloten bij Gewichtsconsulenten Nederland. Ik maak gebruik van hun succesvolle afslankmethode ‘ik mag alles eten’

Ook ben ik aangesloten bij de BGN dat is de Beroepsvereniging van gewichtsconsulenten.

Klaar met leren ben ik nog lang niet. Ik heb net een cursus beweegdeskundige (pre) diabetes en obesitas afgerond. En ben vanaf januari 2013 gestart met de opleiding sportmassage.

Diploma's

Sport en Bewegen
Sport Management en Ondernemen
Gewichtsconsulent
Sportmassage

Overload top A, B, mylogenics

Bayesian Bodybuilding

Gym Jones

Stel een vraag aan Marielle

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Of je doel nou afvallen is, spiermassa bouwen, fit worden of van alles wat. Tijdens de personal training draait het om jou! Dit is een zeer effectieve training helemaal gericht op jouw niveau.

Door de persoonlijke begeleiding kom je nog sneller tot je gewenste doel. De training duurt 60 minuten. Hoe vaak je in de week wilt trainen kan je zelf beslissen.

Small Group

 Wil je niet de kosten van een personal trainer maar wel de begeleiding? Dat kan met een small group training.

Tijdens de small group training train je in een groep van maximaal 6 personen. De groep is klein, en elke week hetzelfde waardoor er veel aandacht voor iedereen is en je elke week een stapje meer kan doen. Je kan zelf een groep samenstellen met vrienden of vriendinnen of je aansluiten bij een andere groep. 

De training vindt plaats in de trainingsstudio in Naarden en op aanvraag buiten op locatie.

Bootcamp

Sporten is ook gezelligheid! Daarom kun je ervoor kiezen om met een groep buiten te trainen. In een groep zitten maximaal 16 personen zodat de groep niet te groot wordt en er voor iedereen genoeg aandacht is. De bootcamp is gericht op het verbeteren van de algehele conditie van het lichaam, verbeteren van het uithoudingsvermogen en het versterken van de spieren. Maar ook elementen zoals stabiliteit, coördinatie en samenwerking komen aan bod. Daarnaast geeft de training plezier en ontspanning!

Sportmassage

Het doel van sportmassage is het verbeteren van de spierconditie. De massage wordt stevig op de spieren uitgevoerd, waardoor de doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit zorgt voor een sneller herstel en afname van de spierpijn.De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Behandeling en Prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Balance is the key