Profielabeelding van Maren Broekens

Maren Broekens

Purmerend

Over Maren

Weet jij wat jouw weg naar de top is?

Ontwikkel een mindset en tools die je helpen om jouw talent en vaardigheden om te zetten in klinkende prestaties.

Door aan mentale krachttraining te doen, kun jij werken vanuit je eigen kracht en de concurrentie het nakijken geven.

Achtergrond

Mijn liefde voor de sport is al van jongs af aan aanwezig. In mijn jeugd deed ik afwisselend aan hockey, tennis, paardrijden, muziek en zeilen. Ik ben opgegroeid in een gezin waarin veel ruimte werd geboden om je als sporter en persoon te kunnen ontwikkelen. Nu heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Tegenwoordig vormt de begeleiding van sporters en het geven van teamtrainingen in sport, gezondheidszorg en bedrijfsleven het hoofdbestanddeel van mijn agenda.


Specialiteiten

Ik werk vanuit de filosofie dat elke persoon kan blijven groeien in wat hij of zij doet mits de juiste mindset en beschikking over tools aanwezig zijn. Daarvoor integreer ik sportpsychologische theorie, onderzoek en praktijk met als doel jouw prestaties te optimaliseren en je welzijn te verhogen. Ik help je in te zien welke mentale vaardigheden jij al bezit en welke je kan verbeteren. Zowel op het vlak van presteren in sport als ook voor (top)prestaties buiten de sport.


Diploma's

Ik studeerde in 2007 af in Bewegingswetenschappen met de specialisatie Sport aan de Vrije Universiteit. Sinds begin 2013 ben ik geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® volgens de standaarden van de VSPN (Vereniging voor Sportpsychologie Nederland). Sinds oktober 2015 ben ik ook gecertificeerd Rots en Water trainer, waarbij een psychofysieke didactiek gebruikt wordt om mentale weerbaarheid te vergroten.

Stel een vraag aan Maren

reageert binnen 48 uur

​Mentale training

Mentale training is geen vastomlijnd en standaard programma, maar een op de persoon toegespitst trainingsprogramma om je mentale vaardigheden te versterken en te leren toepassen in elke situatie en op elk moment. 

Ik bied: * een gratis eerste kennismaking * een persoonlijk trainingsplan * een uitgebreid persoonlijk profiel * soms deels vergoed door borgverzekering * doel: werken vanuit je eigen kracht * vanaf 85 euro per bijeenkomst

​Workshops

Op het gebied van mentale weerbaarheid, samenwerken en sportpsychologie. Een workshop is praktijkgericht en passend bij de situatie van de aanwezigen, of dit nu atleten, coaches, stafleden, ouders of professionals zijn.

Ik bied: * workshops op maat * qua onderwerp, tijd en groepsgrootte * gericht op directe toepassing in de praktijk * niet luisteren, maar ervaren * vanaf 99 euro per uur

Presteren met hoofd en hart