Profielabeelding van Marc Verwilghen

Over Marc

Ik ben 48 en woon in België. In 2004 ben ik personal trainer geworden, en ik doe niets liever dan mensen fitter, gezonder, sterker, en slanker helpen worden. Ik hou van fietsen, hardlopen, en lange wandelingen maken met Kasper, onze zwarte labrador.

Achtergrond
Hoewel ik als als kind niet graag sportte, kreeg ik dankzij mijn opa toch de sportmicrobe te pakken. In 2004 werd ik personal trainer bij een grote fitnessketen, in 2009 werd ik NASM Certified PT, kort daarna BLOSO fitnesstrainer A (na het behalen van mijn ervaringsbewijs), en sinds kort ben ik ook Precision Nutrition Level 1 Certified.

Specialiteiten
Ik werk vooral met vrouwen die door fitter, strakker, en gezonder te worden in de vorm van hun leven willen raken.

Diploma's
NASM Certified Personal Trainer
Ervaringsbewijs Personal Trainer
BLOSO Fitnesstrainer A
Precision Nutrition Level 1 Certified

Stel een vraag aan Marc

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal training gaat vooral over fitter, gezonder, en slanker worden. Alles begint bij realistische doelstelling die we vertalen naar persoonlijke trainingsschema's en/of voedingsadvies. Ik bied:* Een doelgericht bewegingsplan* Bij jou in de buurt * Wekelijkse trainingen op maat* Verzekerd van resultaat* Vanaf 48 euro

Online Coaching

Met online personal training train je waar en wanneer jij wil. Alle workouts zijn kort, afwisselend, en (soms) intensief, je hebt weinig of geen trainingsmaterialen nodig. Als je dat wil is voedingsadvies mogelijk. 

Ik bied:* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan* Begeleiding online* Keuze uit verschillende pakketten* Verzekerd van resultaat* Vanaf 9,95 euro per maand

Small Group Training

Uppercut! For women only!', 'Awesome Abs', en 'FitGirl' zijn small group trainingen voor vrouwen. 

Vanaf 8 euro per sessie

Why not be healthy and happy?!?