Profielabeelding van Mandy-Lee Sjollema

Over Mandy-Lee

Mijn naam is Mandy-Lee Sjollema (1984), ik ben opgegroeid in de sportwereld. 


Achtergrond

Mijn moeder Marjon Sjollema (een van de eerste presenters in Nederland) heeft al 25 jaar een eigen sportschool en daar was/ben ik bijna elke dag te vinden.

Ik heb de opleiding RPM gevolgd. Sinds 2010 heb ik mijn diploma Fitness Trainer A. In februari 2013 ga ik beginnen met de opleiding Allround Instructeur Basis van de Aalo.


Specialiteit

Ik geef nu ruim 8 jaar cycle les en ruim 3 jaar sportief paaldansen. Pole Moves (Sportief Paaldansen) is mijn eigen bedrijf. Ik geef lessen maar ook verjaardagsfeesten en ik geef les bij de Solid Sound Convention.

Het is geweldig om elke keer weer zoveel energie te voelen en dit te kunnen delen met de mensen die naar je les toe komen!


Diploma's

Opleiding RPM
Fitness Trainer A
Allround Instructeur Basis van de Aalo

Stel een vraag aan Mandy-Lee

reageert binnen 48 uur

Sportief paaldansen

Paaldansen? Mensen willen er nog weleens wat lacherig over doen, maar paaldansen is niet meer exclusief aan slaapkamerpraktijken verbonden. Paaldansen is namelijk razend populair als sport, gewoon, in de sportschool bij ons in Hilversum in het Gooi.

Sportief paaldansen voor kinderen

Deze les is bedoeld voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar.

Tijdens deze les krijgen de kinderen op speelse manier te maken met aspecten als handstanden/ondersteboven hangen/klimmen en nog veel meer. Tevens is er tijdens de les aandacht voor demotraining, lenigheid, kracht en acrobatiek.

Het is geweldig om elke keer weer zoveel energie te voelen en dit te kunnen delen met de mensen die naar je les toe komen!