Profielabeelding van Maaike Aker

Over Maaike

Wil je innerlijke rust ervaren, kracht en creativiteit? Wie weet zijn de upliftende en op maat gemaakte sessies die ik aanbied iets voor jou.


Bewust leven, van binnen en van buiten, is voor mij een ‘way of life’ en vanuit mijn aanstekelijke enthousiasme en toegewijde begeleiding weet ik anderen keer op keer te motiveren om bewuster en vanuit (innerlijke) kracht, creativiteit en rust te leven.
Yoga, meditatie en ademwerk heeft mijn leven positief veranderd en het is door mijn eigen innerlijke verandering dat ik mensen met plezier begeleid, inspireer en motiveer om het mooiste uit henzelf te halen. Als ik die verandering kan maken, dan kan jij dat ook.


Ik heb ruim 12 jaar ervaring in Yoga en Meditatie in verschillende yogastijlen zoals Kundalini Yoga, Ademwerk, Yoga Therapie, Traditionele Yoga met Yin & Yang elementen en Meditatie. Ik bied bekrachtigende en diepgaande 1 op 1 sessies, groepslessen, workshops, en retraites waarbij mensen ik mensen begeleid in hun reis van transformatie.Mensen inspireren en motiveren om het mooiste uit henzelf te halen is wat ik met veel plezier doe. Het is mijn missie om mensen te laten stralen van binnen naar buiten en hen te laten ervaren hoe krachtig zij zijn. Bewust leven zorgt voor meer energie, creativiteit, focus, ontspanning en plezier. Je komt in contact met wat er in jou leeft, je gaat echt een innerlijke reis maken. Die altijd verrassend is. Alsof je een cadeautje uitpakt, en dat cadeau dat is de schoonheid van wie je bent. Mijn begeleiding is dus zeker niet alleen lichamelijk, we werken ook aan het mentale, emotionele en energetische stuk. Elke sessie is diepgaand, opruimend, helend en boordevol kracht. Elke keer is anders, je weet nooit wat je kunt verwachten en dat is nu net wat er zo bijzonder aan is. Het groter maken van je comfort zone, verzachten en ontspannen.

Door bewust te leven leer je omgaan met uitdagingen in het leven, je begrijpt dat deze soms komen om te groeien en te bloeien, je leert om te dansen in de regen, om de schoonheid te zien in de wolken. Door bewust. Te leven leer je jezelf beter kennen en accepteren, je krijgt meer zelfvertrouwen en gaat meer dan ooit in je super kracht staan.Wat anderen over mij zeggen over de sessies die aanbied:Ik ben erg dankbaar dat net nadat ik mijn burn-out kreeg - mijn levenspad kruiste met dat van Maaike. Ze liet me kennismaken met de schoonheid van Kundalini Yoga, ademwerk en meditatie en haar lessen hielpen me om weer kracht en vertrouwen in mezelf te vinden. De energie en warmte die ze als lerares brengt, zorgden ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde, zelfs met de soms gekke dingen die je doet in Kundalini Yoga. Woorden kunnen niet beschrijven wat haar aanwezigheid voor me betekent, omdat ik er vrij zeker van ben dat ik nu niet op zo'n goede plek zou zijn als ik haar niet had ontmoet” - Kim


"Dit was mijn tweede kundalini - sessie met Maaike en het was een geweldige ervaring. Maaike laat me zien hoe je kracht en zachtheid met elkaar verbindt. Sterk aanbevolen" - Shakir 


"Dit was mijn eerste Kundalini - ervaring en het was precies wat ik nodig had. Ik voelde mij zoveel lichter na de sessie. Ik huilde tijdens de training, maar aan het einde kon ik niet stoppen met glimlachen. Als je op zoek bent naar een helende reis, dan is een sessie met Maaike zeker iets voor jou. Maaike is een stralende docent die je liefdevol en enthousiast helpt en begeleidt" - Luna


Wil je ook bewust leven vanuit kracht, ontspanning, focus en creativiteit? Stuur mij dan een bericht, ik begeleid je graag.

Specialiteit

Kundalini Yoga

Traditional Yoga

Meditatie

Ademwerk / Breath Work


Diploma's

Nationaal en internationaal opgeleid en gecertificeerd:

Kundalini Yoga, ademwerk

Traditional Yoga (Yin & Yang elementen)

Yoga Therapie

Meditatie

Stel een vraag aan Maaike

reageert binnen 48 uur

Life isn't about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain