Profielabeelding van Luuk De Ruiter

Over Luuk

DeRuiterPT is een jonge onderneming, waarbinnen een enthousiast team van deskundige personal trainers dagelijks cliënten begeleidt. Onze kernactiviteit bestaat uit het verzorgen van doelgerichte op maat gemaakte fysieke trainingen. Sessies kunnen worden afgenomen in privé verband of in semi-privé verband (max. 6 personen) Trainingen zijn voor elke leeftijd en ieder conditieniveau geschikt. Je kunt bij ons terecht voor: figuur verbetering, verlagen vetpercentage, verhogen spiermassa, conditie verbeteren, verhogen uithoudings-vermogen en om af te vallen. De klant en zijn of haar doelstelling, staan hierbij centraal, waarbij ook plezier een belangrijk element in de training is. (www.deruiterpt.nl)

Achtergrond

Evidence based personal training studio opgericht op 18 april 2013. Inmiddels hebben wij meer dan 1000 tevreden klanten geholpen naar een gezondere leefstijl

Specialiteit

Je kunt bij ons terecht voor: figuur verbetering, verlagen vetpercentage, verhogen spiermassa, conditie verbeteren, verhogen uithoudings-vermogen en om af te vallen. De klant en zijn of haar doelstelling, staan hierbij centraal, waarbij ook plezier een belangrijk element in de training is.

Stel een vraag aan Luuk

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Professionele fysieke privé trainingen toegespitst op uw persoonlijke wensen, doelen en behoeftes'

✔ Weinig tijd en toch maximaal resultaat uit uw training halen?

✔ Nog steeds ‘slapend lid’ bij een sportschool zonder resultaat?

✔ Behoefte aan een stok achter de deur en opzoek naar maatwerk?

Professionele fysieke trainingen, toegespitst op uw persoonlijke situatie, wensen en doelen: op ieder moment van de dag, voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd en/ of lichamelijke conditie begeleiden wij u bij het behalen van uw persoonlijke doelen. U bij kunt u ons terecht voor:

Small group training

‘Small group training: dé oplossing voor mensen die onder begeleiding van een personal trainer willen trainen maar de kosten laag willen houden’

✔ In circuitvorm trainen in groepsverband met maximaal 6 personen

✔ U beschikt over de expertise van uw eigen personal trainer maar deelt de maandelijkse kosten

✔ Kortlopende contracten per kwartaal af te sluiten (13 weken)

Altijd al willen trainen onder begeleiding van een personal trainer maar nooit gedacht dat u dit zou kunnen betalen? Wij hebben voor u dé oplossing! De expertise van uw eigen personal trainer maar tegen een gereduceerd tarief. Het is een manier van trainen waarbij de personal trainer u samen met 5 anderen tegelijk begeleidt. U beschikt dus over de expertise van een personal trainer maar deelt de kosten.

Kosten voor onze small group trainingen zijn € 62,50 per maand, op basis van 1x per week trainen.

Food & Lifestyle training

Effectieve fysieke groepstrainingen met een uitgebalanceerd voedingspatroon leidend tot een positieve blijvende gedragsverandering’

✔ 6 maanden (26 trainingen), 1x per week small group training onder leiding van uw eigen personal trainer

✔ Uitgebalanceerd voedingsadvies op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren en eventuele allergieën

✔ Periodieke resultaat metingen elke 4-6 weken + onbeperkt online coaching door onze diëtiste

Al tijden bezig met zinloos diëten? Nog nooit eerder uw droom fysiek bereikt? Wij hebben voor u dé oplossing! Op basis van fysieke trainingen en een uitgebalanceerd voedingspatroon begeleiden wij u naar een positieve effectieve en blijvende gedragsverandering.

‘Afvallen doe je niet in de gym maar in de keuken’ zeggen wij altijd!

Kosten voor het ‘Food and Lifestyle’ pakket zijn € 97,50 per maand.

Mommy in spe program

Wist u dat de bevalling vergeleken wordt met het lopen van een (halve) marathon? Laat uw zwangerschap geen uitputtingsslag worden en voorkom het ‘marathon’ gevoel bij uw bevalling!

✔ 3 maanden (13 weken), 1x per week effectieve groepstrainingen met maximaal 8 gelijkgestemde dames

✔ Toegesneden voedingsadvies door onze diëtiste speciaal geënt op zwangere vrouwen

✔ Creëer tijd voor uzelf, ga aan de slag met uw lijf en train met gelijkgestemden

Wilt u tijdens uw zwangerschap in optimale conditie blijven? De kans op hoge bloeddruk en zwangerschapsdiabetes tegen gaan én uw ‘zwangerschapskilo’s’ onder controle houden? Kom onder professionele begeleiding bij ons trainen en laat u ondersteunen door onze diëtiste!

Versterk bij ons uw ‘spierconditie’ en beval gemakkelijker!

Kosten voor het ‘Mommy in Spe Program’ zijn € 77,50 per maand. Het pakket bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsadvies, onbeperkt online coaching én 3 periodieke metingen, waarvan nul meting, tussen- en eind meting. Na uw bevalling kan er in overleg gekeken worden naar een op maat gemaakt vervolgtraject.

Mommy shaping program

‘Specifieke groepstrainingen met onbeperkt online coaching op het gebied van voedingsbegeleiding, geënt op (net) bevallen vrouwen’

✔ 3 maanden (13 weken), 1x per week effectieve groepstrainingen met maximaal 8 gelijkgestemde dames

✔ Toegesneden voedingsadvies door onze diëtiste en onbeperkt online coaching speciaal geënt op (net) bevallen vrouwen

✔ Creëer tijd voor uzelf, ga aan de slag met uw lijf, voel u weer fit en train met gelijk gestemden

Wilt u na uw bevalling zo snel mogelijk weer terug in vorm komen? Bent u ook zo klaar met die vervelende zwangerschapsklachten en wilt u uw oude lijf terug? Kom dan bij ons onder professionele begeleiding trainen en laat u helpen door onze diëtiste.

Kosten voor het ‘Mommy shaping Program’ zijn € 77,50 per maand. Het pakket bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsadvies, onbeperkt online coaching én 3 periodieke metingen, waarvan nul meting, tussen- en eind meting. Na deze trainingsperiode kan er in overleg gekeken worden naar een vervolgtraject.

Uitgebalanceerd voedingsadvies

Uitgebalanceerd voedingsadvies

DeRuiterPT biedt u de mogelijkheid een uitgebalanceerd eetpatroon te volgen om maximaal resultaat te behalen. Dit voedingspatroon passen wij zo veel mogelijk aan op uw specifieke wensen en doelen. Bij het maken van een voedingsadvies wordt eerst gekeken naar uw doelstelling. Eigenlijk is het vrij simpel: wilt u afvallen dan creëren wij calorietekort en wilt u (spier)massa aankomen dan creëren wij overschot op basis van uw dagelijkse caloriebehoefte. Wist u dat bij het behalen van ‘cosmetische’ doelstelling(en) 70% van uw resultaat ligt op het gebied van voeding en 30% op het gebied van training? Kortom: uitgebalanceerde voeding is een must voor iedereen die serieuze resultaten wil halen! Afvallen én strakker worden doe je niet in de gym, maar in de keuken!

100% aandacht voor 100% resultaat

Resultaten

Succesverhalen DeRuiterPT

DeRuiterPT heeft haar eigen website. Op deze website kunt u onder het kopje ‘succesverhalen’ allerlei mooie verhalen lezen over tevreden klanten. U kunt deze lezen op: https://bit.ly/30ZGsku