Over Luuk

Wij van DeRuiterPT verzorgen professionele fysieke trainingen, toegespitst op uw situatie en wensen: alleen of in een groepje, buiten in het bos, op de sportschool of bij u thuis. ‘s Morgens vroeg, overdag of juist na het werk kunt u bij ons terecht voor: gewichtsbeheersing, figuurverbetering, spiermassa verhogen, revalidatietraining, conditie en uithoudingsvermogen en bootcamp trainingen.

Dus klaar om uw gewoontes te doorbreken?

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingstraining. U betaalt éénmalig €25 voor een professionele één op één training van 60 minuten. Zo kunt u ervaren of personal training bij u past.


Diploma's

Sport en Bewegingsmanager
Basis fitnessinstructeur
Fitvak A
Fitvak B
Personal training


Personal Training

Professionele fysieke trainingen, toegespitst op uw persoonlijke situatie, wensen en doelen: op ieder moment van de dag voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd en/ of lichamelijke conditie begeleiden wij u bij het behalen van uw persoonlijke doelen. U bij kunt u ons terecht voor figuur verbetering, verhogen van uw spiermassa, revalidatietraining, conditie en uithoudingsvermogen, afvallen en op maat gemaakte voedingsadviezen.

De kosten zijn lager dan u zult verwachten. Tijdens een vrijblijvend  kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, doelstelling(en) en het daarbij passende dienst.

Small Group

Altijd al willen trainen onder begeleiding van een personal trainer maar nooit gedacht dat u dit zou kunnen betalen? DeRuiterPT heeft dé oplossing! Wel de expertise van een personal trainer maar tegen een lager tarief. Het is een manier van trainen waarbij de personal trainer u samen met 1, 2, 3, 4 of 5 anderen tegelijk begeleidt. U beschikt dus wel over de expertise van een personal trainer maar deelt de kosten.

Kosten voor small group training zijn slechts € 12,50 per persoon per les. U betaalt dus maximaal € 54,17 per maand voor 13 lessen (3 maanden)