Profielabeelding van Loes Gunnewijk

Loes Gunnewijk

Deventer

Over Loes

Ik ben Loes Gunnewijk, tot voor kort prof bij het Australische team Orica. Jarenlang heb ik binnen de wielersport op het scherpst van de snede gestreden: om de zege in een koers, met mezelf in een tijdrit, in de bergetappes van grote rondes. Ik weet hoe je kunt winnen: je moet overtuigd zijn van jezelf en geloven in de kracht van het team waar je deel van uitmaakt.

Achtergrond

Ruim 15 jaar heb ik gekoerst in het internationale peloton en ben ik jarenlang uitgekomen voor het Nederlandse team. Ik heb deelgenomen aan 10 WK's en was ik koerskapitein (aanvoerder). Enkele highlights van mij topsportcarrière zijn mijn Nederlandse titels (tijdrijden en op weg) en natuurlijk de Olympische Spelen. Ik was onderdeel van het gouden Nederlandse team bij de Olympische wegkoers in London!
Vorig jaar ben ik gestopt met koersen en wil ik graag de ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn wielerleven met je delen. Dus ben jij een wielrenner die graag de basisvaardigheden en de kneepjes van het vak wil leren? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Specialiteit

Ik weet hoe je kunt winnen: je moet overtuigd zijn van jezelf en geloven in de kracht van het team waar je deel van uitmaakt.

Binnen ons team en de Nederlandse selectie had ik een fantastische rol: ik was wegkapitein. Het is mijn kracht om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen, de organisatie perfect te stroomlijnen en de renners te coachen. Vervolgens verleg je snel je eigen grenzen en kom je tot mooie prestaties.

Motiveren, prikkelen en verrassen staan centraal in mijn aanpak. Ik coach, geef handige tips, trek parallellen met de wedstrijdsport, leg de lat telkens iets hoger en laat de renners het zoet van de overwinning proeven. Zelfvertrouwen, positieve energie en honger naar succes zijn het resultaat. De basis voor een topprestaties is gelegd.

Diploma's

-Wielertrainer 3 van de KNWU

-ALO (sportmanagment)

Stel een vraag aan Loes

reageert binnen 48 uur

Presentaties en fietsclinics

Met alle plezier geef ik presentaties over sport voor o.a. bedrijven en scholen en op thema-avonden. Daarnaast verzorg ik ook fietsclinics!

Het is mijn kracht om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de organisatie perfect te stroomlijnen