Profielabeelding van Lianne Beijer

Over Lianne

Ik ben Lianne Beijer, gediplomeerd gewichtsconsulente, sportvoedingscoach, Pilates instructrice & personal trainer.

Met een enorme passie voor gezonde voeding, beweging [sport in de breedste zin van het woord] en mindfulness hoop ik anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Een vitaler leven… letterlijk & figuurlijk goed in je vel zitten, zowel nu als in de toekomst!

Achtergrond

Post HBO ben ik me gaan bijscholen via diverse opleidingen in fitness & voeding; zo ontstond in 2012 het concept voor Eat & get Fit, een online praktijk om cliënten te begeleiden naar hun ideale gewicht. Of je nu wilt afvallen, een aantal kilo’s wilt aankomen, of vanuit gezondheidsoogpunt veranderingen in jouw levensstijl wilt doorvoeren… ik kan je hierbij helpen en motiveren!

Eat & get Fit staat voor nooit meer op dieet gaan, maar via structurele veranderingen in je levensstijl optimale resultaten behalen.

Ik begeleid volwassenen en kinderen met voeding en/of fitness. Wil je een totaalpakket van personal training met voedingsadviezen op maat? Afgestemd op jouw doelstelling(en) maak ik een programma voor je, om je zo snel mogelijk op een gezonde manier naar jouw doel te begeleiden.

Daarbij geef ik groepslessen in een Yoga + Pilates combinatie – Yogilates – een allround trainingsmethode gebaseerd op Ground Control Pilates, een vleugje Power Yoga en Core Stability Training. Gemixt naar eigen recept, en dat werkt uitstekend al zeg ik het zelf ;)

Specialiteit

Ik begeleid volwassenen en kinderen met voeding en/of (medisch) fitness. Van revalidatie tot krachttraining. Wil je een totaalpakket van personal training met voedingsadviezen op maat? Afgestemd op jouw doelstelling(en) maak ik een programma voor je, om je zo snel mogelijk op een gezonde manier naar jouw doel te begeleiden.

Daarbij geef ik groepslessen in een Yoga + Pilates combinatie – Yogilates – een allround trainingsmethode gebaseerd op Ground Control Pilates, een vleugje Power Yoga en Core Stability Training. Gemixt naar eigen recept, en dat werkt uitstekend al zeg ik het zelf ;)

Diploma's

Gewichtsconsulente (BGN)
Sportvoeding 
Fitvak! A & B
Medisch Fitnesstrainer
Ground Control Pilates, level 1 & 2
Mindfulness coach (in opleiding)

Stel een vraag aan Lianne

reageert binnen 48 uur

Online Coaching

Alle voedingsbegeleiding gebeurt hoofdzakelijk online voor een doeltreffend resultaat en snelle communicatie met de klant.

Ik help je met weekmenu's, recepten, tips, uitleg en desgewenst ook trainingsschema's.

Wil je liever face-to-face contact? Dan kan dat natuurlijk ook.

Resultaten

Marine; Here I Come!!

"Ik ben niet meer dezelfde als toen ik Lianne voor het eerst zag. Ik ben inmiddels 30 KG lichter, voel me sterk, sexy & fit. Ik heb zó veel meer energie! Ik ben klaar voor mijn nieuwe uitdaging, waar we zo hard voor gewerkt hebben... Marine; Here I Come"

Sporten in de buitenlucht

Van binnen aan de krachtapparatuur tot buiten roeien met de riemen die we vinden (bijna letterlijk...) Iedere training een voldaan gevoel -- meer energie, meer kracht! Investeren in je gezondheid is één van de belangrijkste tools die je jezelf kunt geven.