Profielabeelding van Laurens de Vries

Over Laurens

Mijn naam is Laurens de Vries en ik ben 21 jaar oud. Ik ben momenteel bezig met fitness instructeur B, personal trainer, sportmasseur en lifestyle coach. Ik werk, studeer en woon in sittard en omgeven. Mijn hobby's zijn vooral fitness, koken en poolen voor de ontspanning.


Achtergrond

Ik heb altijd al van sport gehouden. Vroeger heb ik bijna elk spelsport gedaan en ook atletiek. Ik heb 10 jaar ervaring met skieen en 3 jaar met snowboarden. 5 jaar geleden ben ik begonnen met fitness en sinds toen nooit meer gestopt. Zoals je kunt merken hou ik veel van sport en ik ben daar veel mee bezig.
Ik heb een sport opleiding gekozen en vanuit daar ben ik begonnen om mijn vaardigheden als personal trainer zo breed mogelijk te maken.


Specialiteiten

Ik ben een 4de jaars student op het CIOS. Ik heb fitness trainer A, lifestyle coach en sportmasseur succesvol afgerond. In mijn laatste jaar ben ik bezig met fitness trainer B om hierbij het diploma van CIOS niveau 4 te behalen. Daarbij breid ik mijn sportmassage uit met bandages en tapen. Ik heb 2 jaar ervaring als fitness instructeur bij Anytime fitness sittard lahrhof en 1 jaar ervaring bij Fysio Houben.
Met een combinatie van fitness instructeur, sportmasseur en lifestylecoach kan er een mooi resultaat behaald worden.


Diploma's

- Lifestyle coach
- Fitness trainer A
- Sportmasseur (masseren)
- EHBO

Stel een vraag aan Laurens

reageert binnen 48 uur

Personal Trainer

Met het resultaat wat jij wilt bereiken gaan we samen een plan maken.1 op 1 gaan we een beginsituatie maken en er word aandacht gegeven aan jou behoeftes.- Wekelijkse trainingen aangepast op jou doel.- Motivator om jou gemotiveerd te houden om het doel snel en veilig te behalen.- Lifestyle en voeding tips om het zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Sportmassage

Na of voor een intensieve training kan een sportmassage resultaat en herstel geven.- VOOR een traning een massage om de spieren een betere werking te geven.- NA de training om de herstel beter te stimuleren.- Een ontspannende massage kan ook gegeven worden.

Hard werken levert reslutaat, ik help je met het behalen van je resultaat zolang er goed gewerkt word!