Profielabeelding van Koen Bakker

Over Koen

CK ACTIVE is een high-end en high-service Personal Training bedrijf met een eigen privé studio in Made. Wij zijn een 'life-changing' organisatie en streven naar het behalen van ambitieuze, maar vooral duurzame resultaten bij onze cliënten.We bieden zowel theoretische als praktische kennis aan op het gebied van bewegen en beschikken over een breed en gevarieerd pakket aan sportmogelijkheden voor zowel de recreatieve- als de meer gevorderde sportbeoefenaar.

De afgelopen jaren hebben wij ons in de markt gezet als fanatieke jonge mensen die kwaliteit en professionaliteit uitstralen. Ons trainersteam is van zeer hoge kwaliteit op het gebied van kennis, ervaring, inspiratie en passie. Onze inzet zien wij dagelijks beloond door onze klanten. Van lachende kinderen tot een langdurig samenwerkingsverband.

Achtergrond

Ruime ervaring in de fitnessbranche op allerlei verschillende gebieden zoals fitnessinstructeur, groepsdocent, personal trainer, opleider, gastdocent en examinator NL Actief, tevens afgestudeerd docent Lichamelijke Opvoeding.

Specialiteit

Top sport begeleiding, Trainingsleer, Inspanningsfysiologie, Periodisering, Testen & Meten, Voedingsleer, Hersteltrainer, Oncologie, Covid-19

Diploma's

Fontys Sporthogeschool

Fitvak Personal Trainer
Fitvak Medisch Trainer Nek/Schouder/Knie/Rug

Oncologisch Revalidatie Trainer

COVID-19 Revalidatie Trainer

XCO trainer
Indoor Cycling trainer
Fitmate
Powerplate
M.F.A. EHBO
Medisch Personal Trainer
Conditieherstel Trainer Rehaboom
Specialist Fysiek Trainer Rehaboom

Stel een vraag aan Koen

reageert binnen 48 uur

Getting THE BEST out of YOU!