Profielabeelding van Koen Bakker

Over Koen

Ik ben Koen Bakker, bewegings en voedingsdeskundige. Mijn missie is mensen te inspireren en te motiveren om een leefstijlverbetering te realiseren en trainingsresultaten te behalen. Onder professionele begeleiding help ik mijn cliënten op een efficiënte en plezierige wijze maximaal haalbare resultaten te behalen. “Be the best version of YOU”

Achtergrond

In 2010 studeerde ik af als Bewegingsdeskundige en studeerde later Nutrition Sciences aan de Boston University. Sinds 2006 ben ik actief als Personal Trainer. In het begin van mijn carrière richtte ik mij vooral op topsport begeleiding, maar tegenwoordig heb ik een mooie combinatie kunnen vinden tussen het trainen en begeleiden van zowel topsporters als recreatiesporters. Naast Personal Trainer ben ik manager bij LAPT, om de kwaliteit en ontwikkelingen te waarborgen. Samen met een team van specialisten hebben wij de ambitie om LAPT uit te laten groeien tot hét Personal Training concept van Nederland.

Specialiteit

  • Coachen naar gedragsverandering voor een gezonde levensstijl
  • Functioneel trainen
  • Voedingsdeskundige

Diploma's

  • Bachelor, Sport en bewegingswetenschappen
  • Bachelor, Nutrition Sciences
  • Sport - en Ontspanningsmasseur
  • TRX Suspension trainer
  • LAPT: Knock Out Master trainer
  • LAPT: Program design for Personal Trainers
Stel een vraag aan Koen

reageert binnen 48 uur

Personal Training en Coaching

Op basis van een intakegesprek en een assessment wordt er een plan samengesteld, bestaande uit een trainingsschema, voedingsschema, persoonlijke training en gedragscoaching. Daarnaast wordt er ook gekeken naar je slaap- en zitgedrag en alle andere gedragingen buiten die paar uurtjes persoonlijke begeleiding. Hierdoor is het mogelijk om juist op lange termijn resultaat te kunnen vasthouden.

Ik ben in de mogelijkheid om op locatie te trainen. Neem gerust even contact op voor de mogelijkheden.

Bedrijfsfitness 2.0

Hoe fit ben jij als ondernemer? En is jouw bedrijf net zo fit?

Ik ga als Personal Trainer net een stapje verder dan het ‘oude’ bedrijfsfitness. Ik wil jou als ondernemer en je werknemers coachen naar gedragsverandering op het gebied van fitness, gezondheid en welzijn. Voor een meetbaar en op lange termijn houdbaar resultaat.

Online Coaching

Skype Consult

In een 1 op 1 gesprek zal ik proberen al je vragen te beantwoorden betreft training, voeding, leefstijl, motivatie, etc.

Hierbij probeer ik je zoveel mogelijk tips, tools en trucs te geven om je zo succesvol mogelijk je eigen doelen en resultaten te behalen. Hier zitten echter geen training- of voedingsschema's bij inbegrepen.

Online consult (half uur)

Bootcamp

Wil je aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid werken, maar dan met minder rustmomenten tussen de oefeningen?

Ben je bekend met bootcamp termen als squats, lunges en burpees? En zoek je een training in de natuur? Dan is Bootcamp wat voor jou. Onder begeleiding van gecertificeerde, ervaren en gemotiveerde trainers wisselen fitness- en cardio-oefeningen (intervaltraining) elkaar continu af. Je zult merken dat je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Meld je nu aan!

"Be the best version of you!”

Be the best version of you!

Resultaten

Het avontuur van Tamara.

Ik ben nu dus 15 kilo afgevallen!! Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Hoewel ik me eerst niet echt slecht voelde, ben ik er nu achter gekomen hoeveel beter ik me kan voelen!!! Ik voel me GE-WEL-DIG!!!

Trainen na een dwarslaesie

Na een zware rugoperatie een dwarslaesie overgehouden. Trainen vanuit een rolstoel leek onmogelijk. Door Koen ben ik er achter gekomen dat niet alle rompspieren verlamd zijn. De professionele aanpak heeft de kwaliteit van mijn leven echt enorm verbeterd!

Waarin kun je beter investeren dan in je eigen gezondheid?

De investering voor zijn hulp is niet gering, maar meer dan waard! Ik ben blij dat ik met Koen in contact ben gekomen, omdat ik het idee heb dat mijn lichaam hier ook op de langere termijn van profiteert. Hij is ook gewoon leuk!