Profielabeelding van Karin van den Berg

Over Karin

Graag stel ik me even voor! Ik ben Karin van den Berg, een sporter met hart en ziel uit Arnhem.

Ik ben afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim als eerstegraads docent lichamelijke opvoeding. Om mijn kennis te verbreden en te verdiepen, heb ik de opleiding ‘NASM – Personal trainer’ en de cursussen‘Orthomoleculair sportconsulent’ en ‘Core Conditioning trainer’ met succes afgerond. Daarnaast ben ik geaccrediteerd leefstijlcoach en aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN. Ik zet me graag in voor de fysieke en mentale gezondheid van de mens, wat onlosmakelijk verbonden is met beweging en gezonde voeding.

Door een afgescheurde voorste kruisband, weet ik uit eigen ervaring hoe het is om van begin af aan te moeten beginnen. Opnieuw moeten leren lopen, opnieuw conditie opbouwen, opnieuw coördinatie verbeteren en spieren versterken. Na een lange, maar goede revalidatie ben ik weer helemaal terug.

Vol energie, enthousiasme en betrokkenheid breng ik graag iedereen in beweging. Mijn kracht zit in de persoonlijke aandacht om het voor iedereen uitdagend te maken en de grenzen op te zoeken op een leuke manier. Dit in combinatie met een goed en gedegen voedingsadvies op maat is het recept voor een gezonde leefstijl!

Kortom, ik ben zeer gedreven, ondernemend en betrokken. Met veel enthousiasme kijk ik er naar uit om jou te mogen ontmoeten!

Achtergrond

Nadat ik de CALO met succes had afgerond en een zijstapje in het bedrijfsleven heb gemaakt, ben ik weer, meer dan ooit tevoren, gepassioneerd terug in de sportwereld als gediplomeerd personal trainer, orthomoleculair voedingsconsulent en geaccrediteerd leefstijlcoach.

Specialiteit

Als gediplomeerd personal trainer verzorg ik de trainingen op een professionele wijze en met een grote betrokkenheid en enthousiasme. Met persoonlijke aandacht begeleid, motiveer en stimuleer ik jou met het oog om jouw persoonlijke doel te behalen.

Diploma's

NASM - Personal trainer - EFAA opleidingen en CALO aan hogeschool Windesheim te Zwolle.

Behaald certificaat: 'Leefstijlcoach & preventieadviseur' en 'core condtioning trainer'.

Geaccrediteerd Leefstijlcoach en aangesloten bij de beroepsvereniging BLCN

Stel een vraag aan Karin

reageert binnen ± 28 uur

Personal Training

Wil je graag weer in actie komen, maar weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Ga je vaak te hard van stapel, of heb je net die stok achter de deur nodig? Ben je al een fanatieke sporter, maar wil je graag net die extra motivatie en deskundig advies? Heb je een doel voor ogen en wil je hier graag onder persoonlijke begeleiding voor trainen? Sporten onder begeleiding is dan een goede optie. Personal Training is geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 18 jaar.

Bootcamp

Lekker sporten met een gemotiveerde groep in de buitenlucht, gebruikmakend van verschillende natuurlijke obstakels die we onderweg tegenkomen. Bootcamp-organisaties schieten als paddenstoelen uit de grond omdat het werkt! Het is geschikt voor iedereen die lekker in de buitenlucht wil sporten in weer en wind, of enkel in de zomerperiode. Terwijl je de gezonde buitenlucht inademt kun je lekker je energie kwijt, word je sterker, bouw je conditie op en verbetert de coördinatie. Tevens is het ook nog eens gezellig, omdat je dit in een groep kunt doen.

Beweging en gezonde voeding is het ideale recept voor een gezonde leefstijl en gegarandeerd resultaat!!