Profielabeelding van Jozijn Hogendoorn

Jozijn Hogendoorn

Vught

Over Jozijn

Jozijn Hogendoorn is mijn naam en ik ben yoga therapeut. Ik werk vanuit mijn yogastudio in Vught, waar ik groepslessen en individuele lessen geef. Achter de studio is een mooi grasveld, waar wij veel buiten op de mat trainen. Buiten sporten heeft absoluut mijn voorkeur. Zelf ben ik actief met wielrennen, veldrijden en in de winter met snowboarden en langlaufen. Daarnaast ben ik Tactiel Stimulering therapeut, dit zijn ontspanningsmassages, waar ik zelf ook een grote fan van ben.

Achtergrond

Yoga is hot! en dit enthousiasme voor yoga kan ik alleen maar toejuichen. Tien jaar geleden ben ik gestart met lesgeven en ik vind het nog elke dag leuk. Zowel groepslessen als individuele begeleiding, ieder persoon en iedere sport geeft een andere dimensie aan het beoefenen van yoga. Daarnaast begeleid ik sporters individueel met massages. Voor onthaasting, genezing & verbondenheid.

Specialiteit

WISH Yoga benadert yoga vanuit de sport, daarom is het de ideale aanvulling voor iedere sporter! Voor extra kracht, souplesse en focus.

Diploma's

Saswitha yogaopleiding; Tactiel Stimulering

Stel een vraag aan Jozijn

reageert binnen 48 uur

Yoga voor sporters