Profielabeelding van Joris Janmaat

Over Joris

 Afvallen? Fitter worden? Beter in je vel zitten? Of een gezondere levensstijl aannemen? Verwijder Tinder, ik ben jouw match!

Mijn naam is Joris Janmaat, 30 jaar oud, had morbide obesitas en leed aan een (zware) depressie. Ik woog 180 kilo, had van alles geprobeerd om af te vallen, maar helaas mocht niks werken. Inmiddels ben ik op eigen kracht 95 kilo afgevallen en ben ik mijn depressie de baas geworden. Op basis van mijn eigen ervaringen ga ik met jou de confrontatie aan. Ik bedenk een aanpak op maat (ieder mens is anders) en samen gaan wij jouw gevecht aan. Ook jij stapt als winnaar uit de ring!

Geef mij die kans! Ik heb alles meegemaakt en ik heb elk traject dat er bestaat gevolgd. Niks heeft mij toen geholpen, totdat ik in mijzelf ging geloven en mijn schouders eronder heb gezet! En zie het resultaat. Met mijn enorme motivatie, discipline, maar ook humor ga ik jou de winnaar maken van jouw gevecht! Ga de uitdaging aan, ik daag je uit! 

Achtergrond

Joris Janmaat, 30 jaar jong en geboren en getogen in het bruisende Hilversum. Van jongs af aan ben ik altijd een sportief persoon geweest. Voetballen was mijn passie en ik bracht het grootste deel van mijn tijd buiten door, genietend van de frisse lucht en de vrijheid die de natuur bood.

Mijn leven is echter niet altijd gemakkelijk geweest. Ik heb talloze tegenslagen gekend en heb moeten vechten voor mijn bestaan. Maar juist dat voortdurende gevecht heeft mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Het heeft me geleerd om door te zetten, om veerkrachtig te zijn en om nooit op te geven, nooit.

Elke dag sta ik opnieuw klaar om dat gevecht aan te gaan. Maar nu, met een ander doel en een diepe passie, richt ik me op het begeleiden van anderen op hun eigen pad naar geluk en kracht. Er is niets wat mij meer energie geeft dan het zien van mensen veranderen, opbloeien en sterker worden. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen een stukje van mijn geluk te geven, om hen te inspireren en te ondersteunen op hun pad naar een gelukkig en betekenisvol leven. 

Specialiteit

Mijn specialiteit ligt in mijn unieke aanpak die ik volledig afstem op de individuele behoeften van mijn cliënten. Ik geloof sterk in het belang van een sterke band tussen ons als basis voor een succesvolle samenwerking. Door mijn empathie ben ik in staat mijn cliënten feilloos aan te voelen. Of het nu gaat om het stellen van de juiste vraag op het juiste moment of het bieden van een helpende hand, ik weet precies wat nodig is om hen te ondersteunen en te motiveren.

Mijn eigen persoonlijke verhaal, waarin ik uit een depressie ben geklommen en ruim 90 kilo heb verloren, vormt een inspiratiebron voor mijn begeleiding. Ik put uit deze ervaringen om mijn aanpak te verrijken, waardoor ik exact weet heb van de uitdagingen waarmee mijn cliënten te maken hebben.

Als gevoelsmens geef ik oprecht om de mensen die ik begeleid. Dat drijft me om net dat extra stapje te zetten, omdat ik echt geef om hun welzijn en succes.

Diploma's

Fitness trainer A
Train the trainers - KETTLEBELL

Stel een vraag aan Joris

reageert binnen 48 uur

Never a victim, forever a fighter.