Profielabeelding van Jolanda van Andel

Over Jolanda

JoCoach is het adres voor Revalidatie- ,Personal Training en Voedingsbegeleiding op maat! Training van beginnende sporter tot (top)sporter!
Ook als je een blessure of medische indicatie hebt dan kan ik je als revalidatietrainer helpen jouw doelstelling te behalen.

Het behalen van jouw doelstelling is waar het om draait. Ik wil je helpen je doelstelling te behalen maar zeker ook te behouden!

Achtergrond

  • Werk nu zo'n 20 jaar in de Sport waaronder de laatste 10 jaar veelal in de Medische Fitness en als Revalidatietrainer Verder werk ik voor mezelf als Personal Trainer, (top)sportvasten coach en Gewichtsconsulent.
Doordat ik zelf een fervent sporter ben (trailrunning, snowboarden, wakeboarden,surfen,wielrennen en hardlopen) ein het verleden op hoog niveau getennist heb haal ik hier veel kennis uit.


Specialiteit

Het training geven en begeleiden in voeding (vooral Sportvasten) aan alle niveaus van beginners tot topsporters mits er een duidelijke doelstelling is. Verder bezit ik veel medische kennis door mijn werk als fysieke trainer in het revalidatiecentrum.

Ik probeer altijd te denken in mogelijkheden ipv in beperkingen!

Diploma's

CIOS: (Medisch) Fitnessinstructeur

CIOS: Tennis A en B

CIOS: Conditietrainer
LOI: Gewichtsconsulent en Voedingsleer
Sportvastencoach voor (top)sporters
Orthomoleculair suppletie adviseur

Diverse bijscholingscursussen op het gebied van voeding, personal training, revalidatietraining, medische kennis

Stel een vraag aan Jolanda

reageert binnen ± 4 uur

Be Strong, Be Healthy and Have Fun!