Profielabeelding van John Black

Over John

Aangenaam kennis te maken! Ik ben John Black, Chivo vitaliteit therapeut en eigenaar van Basic Black Personal Training. Als bewegingscoach, lijfstijlcoach, vitaliteitscoach en personal trainer zet ik al mijn kennis en kunde in om jou fitter, vitaler en gezonder te maken. Beweging, voeding en coaching staan daarbij centraal. Wat wil je bereiken? Wanneer wil je dat bereiken? En hoe gaan we jouw doelen realiseren? Ik werk niet met standaard schema’s, maar met een speciaal op jou afgestemd programma. Eerst het doel, dan de tool!

Achtergrond

De afgelopen jaren heb ik heel wat sportieve bagage meegekregen. Na mijn carrière in het leger heb ik de opleiding HBO Personal Trainer Pro Class bij Chivo afgerond. Daarna heb ik ook de opleiding HBO Medial Trainer Pro Class met succes behaald.


Specialiteit

Vanuit die kennis help ik mensen aan een gezondere leef- en beweegstijl. Zowel persoonlijk als in groepsverband. Kies je voor John Black, dan kies je voor persoonlijke en motiverende begeleiding. Zet jij met samen mij de eerste stappen naar een gezonder, fitter en vitaler leven?


Diploma's

Army Ranger Bootcamp
Chivo personal trainer pro
Chivo medical trainer pro
Defensie Sportspecifiek
Chivo Paleo perikelen
Chivo Kettlebell Pro
Chivo Runners High
Chivo Barbell Pivot Training

Chivo Barbell Pivot Training

Phase 1 Performance Mentorship

Stel een vraag aan John

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Vitaliteit is een levenslange reis. Elke fase in het leven kent zijn eigen prioriteiten en doelstellingen. Het is aan jou om deze te bepalen. Eén standaard methode om voor elkaar te krijgen wat je wil, bestaat nu eenmaal niet. Daarom biedt Basic Black verschillende trainingsvormen aan om te werken aan je vitaliteit:

Voeding

Een gezond voedingspatroon is een must voor een gezonde leefstijl. En nee, een crashdieet behoort niet tot de categorie 'gezond voedingspatroon'. Wil je gezond leren eten? Basic Black maakt je bewust van wat voeding doet met je lichaam en wat goed voor je is en wat niet. Wil je:

FITTER, VITALER EN GEZONDER. BASIC BLACK.