Profielabeelding van Johan Procee

Over Johan

Zoveel sportieve doelen en wensen; die berg die je altijd al eens wilde beklimmen, beter in je vel willen zitten, een betere conditie? Telkens als je op de fiets wil stappen lijkt dat doel ineens zo ver weg omdat je niet weet welke training op dat moment het beste is. Vanuit mij eigen bedrijf Pro-Ceed Cycling & Coaching kan ik je helpen dit heel helder te krijgen. Samen zorgen wij dat iedere training uitdagend wordt en maximaal bijdraagt aan je sportieve doel.

Maar....wij beginnen bij het begin. Wat is je beginsituatie? Samen maken wij een realistisch plan waarin rekening gehouden wordt met jouw persoonlijke situatie en wensen. De volgende stap is: gewoon aan de slag!

Wanneer jij bereid bent het maximale uit je capaciteiten te halen, wordt de uitkomst succes!

Achtergrond

Ik heb jarenlange ervaring in het begeleiden van wielrenners op zowel topniveau als recreatief niveau. Als bondscoach paracycling bij de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie heb ik op het hoogst mogelijke mondiale niveau atleten mogen begeleiden naar een gouden medaille op de paralympische spelen in Rio 2016.
Momenteel mag ik als talentcoach wielrennen de renners van het Centre for Sports & Education in Zwolle begeleiden in hun persoonlijke (sport)ontwikkeling.

Daarnaast begeleid ik jaarlijks gemiddeld 15 wielrenners met o.a. trainingsschema's, inspanningstesten en individuele maatwerk naar een hoger niveau.

Voor het bedrijfsleven verzorg ik complete teambuildingsdagen op de racefiets of mountainbike.
De onderlinge communicatiepositie binnen teams maar ik inzichtelijk middels de DISC methodiek. Ik ben hiervoor gediplomeerd consultant bij Q4 profiles.

Specialiteit

-De aangewezen coach voor het opstellen van en begeleiden naar realistische doelen;
-Individuele trainingsbegeleiding voor wielrenners;
-Inspanningstesten met lactaatmeting voor hardlopen en wielrennen;
-Teambuilding;
-Groepsdynamica;
-Werken vanuit een brede vertrouwensbasis;

Diploma's

-Mastercoach NOC*NSF

-Wielrentrainer (KNWU)

-Q4 Persoonlijke Stijl (DISC) consultant

-Energylab Certified Coach

Stel een vraag aan Johan

reageert binnen 48 uur

Train hard and fight easy!