Over Johan

In 2008 ben ik gestart met Marell Sports. Samen met mijn toenmalige compagnon runde we een sportorganisatie dat volledig gericht was op tennis gerelateerde activiteiten. Na 2 jaar hier aan het roer te hebben gestaan en 6 trainers in dienst te hebben gehad, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een nieuwe uitdaging met meer dan alleen tennis. 25tien was geboren! Met 25tien richt ik me op Personal Training, zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Denk hierbij aan conditie verbeteren, afvallen, management en/of werknemers fitter maken zodat een ieder beter functioneert in het privé leven maar ook op de werkvloer. Door mijn activiteiten als Personal Trainer ben ik in contact gekomen met 2 zeer kundige fysiotherapeuten. Sinds 2011 runnen we samen FysioActive Plus, een fysio- en trainingscentrum in Waalre. In 2015 heb ik mijn deel verkocht om weer nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan.

Hierna heb ik tijdelijk gewerkt in de privé studio van District S en sinds kort werk in samen met Personal Training Asten & Someren.

Ik vind het geweldig om mensen te inspireren tijdens de trainingen. Nieuwe inzichten geven hoe zij in het dagelijkse leven makkelijker en fitter kunnen functioneren door simpele activiteiten toe te voegen aan hun dagritme.

Buiten het begeleiden van particulieren richt ik me ook op het bedrijfsleven met mijn concept "De VitaliteitsAPK"

Achtergrond

tennis topsport

Fitness

Sportspychologie

Specialiteit

burn-out en reïntegratie training

Conditionele trainingen

Core stability trainingen

Diploma's

CIOS Sittard

Opleidingen 2000

PT Global

Chivo