Profielabeelding van Jeroen Smidt

Over Jeroen

Ik geloof dat er in iedereen een atleet zit, door middel van atletische trainingen probeer ik de atleet (terug) in mensen naar boven te halen. Deze trainingen uiten zich in personal training, Small group training en Bootcamps. Tijdens deze trainingen wordt er zo veelzijdig mogelijk getraind.

Naast het geven van trainingen wil ik ook andere trainers helpen hun business op te bouwen. Door de ervaring die ik op heb gedaan door op verschillende plekken personal training te geven. Kwam ik er achter dat er behoefte was aan verandering.Wij, Jeroen Smidt en Tom Ruiter, hebben daarom SportLab opgezet omdat beginnende Personal Trainers vaak tegen dezelfde problemen aanlopen. Als ze voor zichzelf willen beginnen, hebben ze hoge opstartkosten: een eigen locatie huren of kopen, met alle trainingsapparatuur erbij, is een nogal grote stap. Willen ze aan de slag bij bestaande fitnesscentra, dan moet men zich conformeren aan de bestaande visie, regels en de door het bedrijf gehanteerde prijzen. En dat terwijl er ook vaak ontzettend hoge huurlasten zijn voordat er ook maar 1 personal trainingsles gegeven kan worden.

Wij hebben diezelfde problemen ervaren en dachten: dat kan anders. En beter.

In het SportLab werken alle trainers aan hun eigen business, zijn zij eigen baas, hanteren eigen tarieven en visies, terwijl ze wel de kracht van de community hebben waardoor ze samen sterk staan.

Omdat wij weten dat wij niet de hele wereld kunnen trainen verzamelen we een zo groot mogelijk team om ons heen om impact te maken op de (sport) wereld.

Diploma's

- MBO4: Sport en Bewegen, buitensport (Alfa-College)
- Bachelor: Sport, Gezondheid en Management (Hanze Hogeschool)
- Fitness A
- Olympisch gewichthef trainer 1
- Kettlebell trainer
- Basic strength and power trainer

Stel een vraag aan Jeroen

reageert binnen 48 uur

Start Something