Profielabeelding van Jeffrey Boers

Over Jeffrey

Sporten moet vooral leuk zijn, afwisselend en voldoende uitdaging bieden!!

Op deze manier voorkom je dat sporten een "noodzakelijk kwaad" wordt en boek je de beste resultaten!

Achtergrond
Na ruim 20 jaar verschillende sporten te hebben beoefent, heb ik in 2012 besloten om van mijn passie mijn werk te maken!

Met mijn bedrijf Pure Athletics verzorg ik verschillende sportieve activiteiten, clinic's en trainingen.

Ik begeleid particulieren op het gebied van sport en weerbaarheid, en verzorg uitdagende sportclinic's voor bedrijven, scholen verenigingen en overheidsinstellingen.

Specialiteiten
Van de verschillende sporten die ik beoefent heb, ben ik mij gaan specialiseren in het Thai/kickboksen, functionele kracht/conditietraining, weerbaarheidstraining en bootcamp. Ik werk zowel met groepen als individueel.

Sinds begin 2015 biedt ik sportbegeleidingstrajecten aan voor iedereen die wil sporten maar geen flauw idee heeft welke sport en/of manier van trainen bij hem of haar past.

Daarnaast kun je bij mij terecht voor verschillende 1 of meerdaagse sportclinic's.

Diploma's
- Sport&Recreatie (NSA)
- Allround fitness instructeur (Aalo)
- Mental Coaching (ROC Mondriaan)

Stel een vraag aan Jeffrey

reageert binnen ± 36 uur

PERSONAL TRAINING

Personal training is een investering, een investering in jezelf!Aan de hand van jou sportieve doelstelling maken we samen een plan van aanpak bestaande uit persoonlijke trainingsschema's, voedingsadvies en intensieve 1 op 1 begeleiding

Ik bied:* Functionele kracht/conditie training* Thai/kickboksen* Weerbaarheidstraining* Vanaf €45,- per sessie

NB. Je kunt de kosten delen door samen met een vriend of vriendin te trainen, tot max. 4 personen.

PRIVE KICKBOKSEN

Altijd al kennis willen maken met kickboksen maar zie je het niet zitten om zonder enige ervaring een groepsles in te stappen, of wil je extra aandacht besteden aan je techniek?!Met privé kickbokstraining maak jij geen stappen maar sprongen!

Ik bied:* 1 op 1* Bij jou thuis of bij ons op de gym* Afwisselend, uitdagend en doelgericht* Wedstrijdvoorbereiding voor jong en oud* Vanaf €45,- per sessie

sport workshops

Heb jij iets te vieren, een familiefeest, bedrijfsuitje of wil je een leuk sportevenement voor jou vereniging organiseren?Pure Athletics verzorgt verschillende sportworkshops en evenementen voor jong en oud

* Balsporten* Vecht/verdedigingssporten  * Bootcamp* Survival/hindernisbaan* Highland Games

Voor meer info en mogelijkheden neem je gewoon even contact met ons op en wij mailen je vrijblijvend alle informatie die je wilt

sportbegeleidingstraject

Wil jij graag je conditie verbeteren, afvallen of gewoon iets aan sport doen maar heb je geen idee welke sport of manier van trainen bij jou past?! 

Met een sportbegeleidingstraject van Pure Athletics werk jij in 3 stappen aan jou sportieve doel, maak je kennis met verschillende sporten en trainingsmethode's en heb jij na afloop van het traject een goede basisconditie en alle kennis in huis om op eigen initiatief verder te sporten/trainen!

Tarief: op aanvraag

The human body is build to move, you'll get plenty time to rest when your dead!