Profielabeelding van Jane Krsticevic

Jane Krsticevic

Amstelveen

Over Jane

Mijn naam is Jane Krsticevic (1978).

Achtergrond

Ik ben van kinds af aan al fanatiek sportster in diverse sporten geweest. Zo ben ik op 18 jarige leeftijd begonnen met paardrijden. Dat heb ik op amateur niveau 8 jaar lang professioneel gedaan en succesvol afgerond! Daarna ben ik gaan kickboksen en kreeg ik fitnesstraining bij een personal trainer, wat mij zo geïnspireerd heeft dat ik mijzelf daarin ben gaan verdiepen.


Specialiteit

Ik heb meerdere opleidingen tot personal trainer gevolgd zoals Top A trainer “the overload principle”. Daarnaast heb ik ook bodyworkout cursus en Pre/Post zwangerschapstraining gevolgd. Mijn ervaring heb ik inmiddels opgedaan als personal trainer bij diverse bekende sportscholen en in dienst van bekende BN’r Personal Trainers. In die dienstbetrekkingen heb ik gewerkt als personal trainer en fitness instructrice. Tevens heb ik senioren begeleid in coördinatie en krachttraining ,ROC scholieren en moeilijk opvoedbare jongeren begeleid in fitness en kickbokslessen .

Momenteel ben ik werkzaam als freelance personal trainer voor Carlos Lens, Special Sporte en het VU sportcentrum waar ik ook weerbaarheids lessen geef voor vrouwen, ouderen en jongeren en bootcamp/crossfit lessen geef.


Diploma's

Top A trainer “the overload principle”
Bodyworkout cursus
Pre/Post zwangerschapstraining

Stel een vraag aan Jane

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een doelgericht bewegingsplan* Bij jou in de buurt * Wekelijkse trainingen op maat* Verzekerd van resultaat

Kickboksen

Kickboksen een agressieve sport voor mannen? Die gedachte is al lang verleden tijd. Wereldwijd wordt kickboksen onder vrouwen steeds populairder. Niet gek, want je traint je hele lijf!

ik kreeg training bij een personal trainer, wat mij zo geïnspireerd heeft dat ik mijzelf daarin ben gaan verdiepen.