Profielabeelding van Jamie van Rijswijk

Jamie van Rijswijk

Nieuwkuijk

Over Jamie

Mijn naam is Jamie van Rijswijk, Op mijn 7de ben ik op een racefiets gesprongen en er nooit meer afgekomen. Wielrennen is een groot deel van mijn leven, toen als wedstrijd renner, nu als trainer en ploegleider. Mijn passie is het begeleiden van renners en rensters om het beste uit zichzelf te halen.

Achtergrond

Ik ben begonnen aan het CIOS. Mijn interesse lag bij trainingsleer en persoonlijke begeleiding. Vervolgens bij een sport/fysio praktijk aan het werk gegaan. Een opleiding sportrevalidatie en fysiek/hersteltrainer volgens de REHA-Boom volgde. Dit wilde ik in de wielersport gaan toepassen, een eigen bedrijf genaamd Wielertrainer tot gevolg. De jarenlange ervaring als renner tot op elite niveau en mijn opleiding geeft een unieke combinatie waarmee ik beginners tot profs optimaal kan begeleiden.

Specialiteiten

Wielertrainer wil professionele begeleiding bieden aan beginners t/m profs. Een compleet pakket met trainingsbegeleiding en voedingsbegeleiding. Ik houd mij bezig met de trainingsbegeleiding en het afnemen van inspanningstesten. Na een intake gesprek waarin jou doelen worden besproken neem ik een inspanningstest af waar wattage en hartslagzones uit worden berekend. Aan de hand van deze resultaten stel ik een persoonlijk trainingsschema op. Volledig afgestemd op jou persoonlijke situatie.

Diploma's

  • CIOS training en coaching, Fitness and Health instructor,
  • sportrevalidatie, allround conditie/hersteltrainer volgens de REHA boom.

Stel een vraag aan Jamie

reageert binnen ± 1 uur

INSPANNINGSTESTEN

Voor wie?  

- Sporters die willen beginnen met wielrennen en op een verantwoorde manier van start willen gaan. - Renners die een extra stap willen maken op wedstrijdniveau. - Wielrenners die voor een gericht doel willen gaan trainen, zoals alpe d’huzes, de Marmotte of andere grand fundi’s - basis 75€ - basis+ 95€ - uitgebreid 125€ - power profile test 175€

TRAININGSBEGELEIDING

Samen met jou stel ik een trainingskalender op. Op deze kalender staan alle doelen, waarbij we ook rekening houden met jouw privé leven, deze combinatie zorgt ervoor dat je flexibel kunt trainen. Alle bestanden staan op Google Drive, makkelijk toegankelijk op elk device. Elke week een nieuw trainingsschema aan de hand van je inspanningstest.  

- Intake incl. inspanningstest 50€ (eenmalig) - trainingsschema’s 45€/mnd

VOEDINGSADVIES

Your body is a strong machine, but you have to use the right fuel!   

Wij bieden hulp bij: - afvallen - gewichtsbehoud - voeding in wedstrijden  - voeding voor een goed herstel - voeding bij intolerantie en allergieën  

Als er lichamelijke klachten zijn kan aan de hand van bloedonderzoek worden bepaald of er sprake is van tekorten. Ook hiervoor krijg je dan ook een specifiek voedingsadvies.- eenmalig consult met advies 85€  - eenmalig voedingsschema 45€                  

KRACHT- EN CORESTABILITY TRAINING

- Krachttraining is voor wielrenners één van de moeilijkste trainingsvormen omdat er renners zijn met eigen specialisme (sprinter, tijdrijder en klimmer) en dat bepaalt hun trainingsvorm. - Zonder core stability geen stabiliteit in de kracht die je overbrengt op de pedalen, gevolg krachtverlies en blessures aan bijvoorbeeld rug en knieën.

Kracht en core stabilitie moeten dus in de juiste verhoudingen aanwezig zijn en dus ook op de correcte manier getraind worden.

Trainingsbegeleiding voor alle wielrenners

Resultaten

Trainingsbegeleiding en voedingsadvies Monique v/d Ree

Al 7 jaar werken wij samen met Monique, en niet zonder resultaat. Al vele mooie overwinningen en podiumplaatsen zijn we verder.

Trainingsbegeleiding en voedingsadvies Gerard van Haaften

Gerard wordt nu ongeveer 3 jaar begeleid door wielertrainer.com. Hij rijdt bij de amateurs en wist de laatste 2 jaar heel wat podiumplaatsen te rijden. De mooiste daarvan, 2x zilver op het WK politie, de tijdrit en de wegrit.

Trainingsadvies Suzanne

Suzanne wilde graag tenminste 2 maal de Mont Ventoux gaan beklimmen voor het goede doel, Klimmen tegen MS. We sponsorde haar met een inspanningstest en een trainingsadvies. Suzanne verbaasde zichzelf, ze reed wel 3x de Ventoux op!

trainingsbegeleiding en voedingsadvies Linda ter Beek

Linda zijn we dit jaar gaan begeleiden, haar focus ligt op de cyclocross, dus haar piek moet nog komen. Ondanks dat wist ze deze zomer al wel een aantal keer een podiumplaats te rijden op de MTB.

Trainingsadvies Rik

Rik wilde 3x de Mont Ventoux op voor Klimmen tegen MS. Wij gaven Rik een uitgebreid trainingsadvies. Hij ging uiteraard 3x de Ventoux op, hij heeft de berg nu in totaal 30x beklommen in zijn leven. Maar dit jaar zette hij zijn snelste tijd ooit neer!!!!

trainingsbegeleiding Anne Posthuma

Nog maar 2 jaar begonnen met wedstrijden, maar dit jaar al een prachtige 1ste plaats in een zware cyclosportief!