Profielabeelding van Jacob van Bladeren

Over Jacob

Hoi, mijn naam is Jacob van Bladeren en ik ben in 2012 gestart met BuitenGewoonFit. Hier kan je diverse bootcamptrainingen volgen op verschillende niveaus, in de stadsparken van Utrecht en in dé BootcampBox van Utrecht. Ik heb van mijn interesse mijn werk kunnen maken en daar ben ik erg trots op en blij mee!

Naast de bootcamptrainingen ben ik Personal Trainer en begeleid ik ook individuen.

Achtergrond

Van kleins af aan ben ik altijd met sport bezig geweest, zo heb ik door de jaren heen een hoop sporten beoefend en was ik altijd wel met iets bezig, bijvoorbeeld zwemmen, skiën of tennis.

Na een oriëntatiejaar bij de Koninklijke landmacht, besloot ik Sport en Bewegen in Ede te gaan studeren. Een opleiding die meteen goed bij mijn interesses paste. Door middel van een aantal diverse stages heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Zo ben ik onder andere een seizoen lang ski leraar in Zwitserland geweest, fitness instructeur, gymleraar op een basisschool en Operationeel Sport Manager bij een non-profit welzijnsinstelling.

De meest interessante stage was toch mijn jaar als Outdoor Sport instructeur. Tijdens deze stage begeleide ik verscheidene sportactiviteiten en dit bleek iets wat ik wel voor langere tijd wilde gaan doen. Na het succesvol afronden van Sport en Bewegen ben ik de opleiding Personal Trainer gaan volgen op de AALO in Amersfoort. In 2012 ben ik BuitenGewoonFit gestart en heb ik alles kunnen combineren; Bootcamples én Personal Training.

Ik train zelf met veel plezier, het is dan ook erg stimulerend en motiverend om te zien dat ik er anderen ook blij mee kan maken!

Specialiteit

 • Verzorgen van verscheidene soorten bootcamptrainingen.
 • Personal Training.
 • Flexibiliteit, persoonlijke aandacht.

Diploma's

 • Oriëntatiejaar Koninklijke Landmacht – Vrede en veiligheid
 • ROC A12 Neder-Veluwe – Sport en bewegen
 • Sport Specialisatie: Outdoor Sport
 • Specialisatie: Sport management
 • AALO - Personal Trainer
 • LOI - Sportvoeding
 • AALO - Kettelbell trainer
 • Start2move - Zwanger en Fit
 • Start2move - Paramedisch Fitnesstrainer onderste extremiteit
 • Start2move - Paramedisch Fitnesstrainer bovenste extremiteit

Stel een vraag aan Jacob

reageert binnen 48 uur

Bootcamp

Bootcamptrainingen die worden gegeven in de stadsparken en in dé van Utrecht. Onder begeleiding van een ervaren trainer aan de slag en altijd een andere les! Voor elk niveau is er een training. De PowerBootcamps zijn in de BootcampBox en dan gaan we ook aan de slag met materiaal, deze training is meer gericht op kracht en explosiviteit. Liever hardlopen? En ben je niet bang voor wat zand in je schoenen? Dan zijn de Mudruntrainingen ideaal, ook als voorbereiding op een Obsalce Run, of gewoon voor de lol. We zijn ook beschikbaar voor bedrijven. Check de website of bekijk een impressie van de Box op

Personal Training

Liever een personal trainer? Begeleiding en training op maat, aan de hand van jouw persoonlijke plan? Dat kan ook! Ik, Jacob, ga samen met jou aan de slag op de dagen dat het jou uitkomt. In de is alles aanwezig voor een uitdagende training, maar we kunnen ook naar buiten, alles is mogelijk.Verwacht van mij geen drill-sergeant, ik geloof dat motiveren ook op een rustige manier kan. In mijn ervaring is en aandacht erg belangrijk in dit werk. Dit is dan ook mijn streven als personal trainer. Check

Word sterker, fitter en gezonder met BuitenGewoonFit. Altijd persoonlijk, flexibel en uitdagend!