Profielabeelding van Imke Jacobs

Imke Jacobs

Nijmegen

Over Imke

Ik ben Imke Jacobs, 23 jaar en ik kom uit Nijmegen. Na 2,5 jaar de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) te hebben gestudeerd, heb ik de overstap gemaakt naar Voeding en Diëtetiek. Zelf word ik ontzettend enthousiast van sporten en ik vind het minstens net zo leuk om anderen hierin te begeleiden, plezier te laten beleven en ervoor te zorgen dat ieder zijn eigen doelen kan behalen!

Achtergrond
Vanaf het begin van eerste leerjaar op de ALO liep ik wekelijks stage, zowel op de basisschool als middelbare school. Ik heb inmiddels enkele keren skiles verzorgd voor beginners- en lichgevorderde groepen in Oostenrijk.

Naast mijn studie ben ik werkzaam in een sportschool, waar ik naast het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, ook bootcamp- en spinninglessen en individuele fitnessbegeleiding verzorg .

Specialiteiten
- Beginnende skiërs begeleiden

- Bootcamp

- Spinningles

Diploma's
Anglia C1 certificate

Ski begeleider, NSkiV

ALO Propedeuse, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Fitnesstrainer A, NL-Actief

Stel een vraag aan Imke

reageert binnen 48 uur

Skiles

Als skilerares met het NSkiV skibegeleiders diploma, kan ik beginnerslessen verzorgen in de sneeuw. Of op een baan in Nederland.

Ik bied:

* Skilessen aan beginnen de groepen* Hulp bij de organisatie van winterkampen en groepsreizen* Invulling en hulp bij avondprogramma's tijdens een sneeuwweek