Profielabeelding van Ilja Daane

Over Ilja

Ilja Daane, Personal Trainer, Fitness Trainer, Les Mills Bodypump Instructeur, Women Physique Atleet.

Ik help je graag je levensstijl te verbeteren, waardoor je gezonder/fitter/sterker wordt. Of om te herstellen na een blessure. Behalve trainen is het stukje coachen ontzettend belangrijk dus in het traject zal ik je ook de tools meegeven zodat dit voor jezelf ook op lange termijn kan volhouden.

Achtergrond

Van jongs af aan op gegroeid met sport. Wielrennen, atletiek, aerobics, fitness, krachttraining en crossfit. 7 jaar geleden heb ik daar mijn werk van gemaakt en begeleid ik mensen met afvallen, hun conditie verbeteren of hun lichaam te shapen.

Op dit moment doe ik zelf mee aan fitness wedstrijden in de klasse Womens Physique. Ook hiervoor is veel discipline nodig op hergebied van voeding en training.

Specialiteit

Afvallen/Shapen

Voeding

Diploma's

  • Mavo
  • Mts MK
  • Fitvak A
  • Chivo functioneel Voeden, Coachen, Trainen

Stel een vraag aan Ilja

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Bewegen is goed maar goed bewegen is nog veel beter. Sport is goed voor je lichaam en geest en zou je je leven lang moeten kunnen doen zonder lichamelijke klachten.Door ineens fanatiek te gaan sporten kan de kans op blessures vergroot worden. Om dit te voorkomen kijken wij eerst of er een disbalans in de beweegketen is. Dit doen we door middel van een bewegingsscan.Hierna wordt er een gericht plan van aanpak gemaakt waarbij we de oorzaak van eventuele klachten oplossen en veilig kunnen trainen om je doelstelling te behalen.

Voedingsadvies

Eten geeft je energie zodat je de hele dag kunt werken, spelen, sporten enzovoort.Wanneer je een gezond en gevarieerd voedingspatroon volgt en regelmatig beweegt,  voorkom je moeheid, snaaigedrag en blijft je afweer op peil.Over het algemeen is een dieet volgen niet moeilijk en ongetwijfeld zal je tijdens zo'n dieet afvallen. Helaas zie je vaak dat iemand na een dieet weer aankomt en vervolgens weer een nieuw dieet begint. Om het jojo-effect tegen te gaan zal je andere voedingskeuze moeten leren maken om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Ik help je om de juiste keuzes te maken, met als resultaat dat je geen dieet volgt, maar geniet van een gevarieerd en gezond voedingspatroon. Daardoor ga je je beter en fitter voelen, wordt het gemakkelijker om op een gezond gewicht te blijven en geniet je van wat je eet.

You cannot outtrain a bad diet!