Profielabeelding van Huib de Ruijter

Huib de Ruijter

Purmerend

Over Huib

Geen gecerficeerde trainer of deskundige, maar wel een aardige kennis opgebouwd door zelf fanatiek te trainen en een bodybuildwedstrijd, onder begeleiding, gedaan te hebben. Ik wil graag sporters met dezelfde passie helpen waar ik kan door op basis van eigen ervaring adviezen te verstrekken.

Achtergrond
Begon als een afvaltraject en daarna uitgegroeid tot een passie waar ik niet zonder kan; fitnessen, bodybuilden, hoe je het wilt omschrijven. Ik train al jaren fanatiek en zie dat mijn aanpak vruchten heeft afgeworpen. In 2015 onder begeleiding een bodybuildtraject en wedstrijd gedaan en daarvoor zelf kennis vergaard door vooral naar de grote mannen in de gym te kijken en vragen te stellen.

Specialiteiten
Ik ben door ervaring gegroeid in het in elkaar draaien van eigen trainingschema's voor spieropbouw en deze werken voor mij uitstekend. Ik help graag andere mensen met vragen over trainingen en oefeningen.
Stel een vraag aan Huib

reageert binnen 48 uur

Persoonlijke begeleiding

Voor vragen over trainingsschema's en oefeningen kun je mij altijd een berichtje sturen en dan kan ik je vanuit mijn ervaring van advies voorzien. Mijn tarief is wat je het zelf waard vindt!

Consistency is key