Profielabeelding van Hasret Dagdelen

Over Hasret

Geeft sinds haar 17e verschillende dans- en groepslessen. In het bezit van een aanstekelijke passie. Perfecte workout: effectief én fun! Is gek op een lattee en toch drinkt ze haar koffie zwart. Haar favoriete oefening is de squat en stiekem maakt ze choreografie in haar hoofd als ze een leuk liedje hoort. En, ze is ook meester in rechten. Founder en eigenaresse van Law to Go. Een jurist met een missie: het recht toegankelijk maken voor sportpro’s.

Achtergrond

Al ruim 10 jaar werk ik met alle liefde en plezier in de fitnessbranche. Ik geef verschillende dans-, pilates- en groepslessen, advies, training en coaching voor een fit en gezond lichaam. Ik geniet er enorm van om mensen te begeleiden en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Voor mij draait het om de interactie en energie in mijn klassen. Naast een goede techniek en veilige uitvoering wil ik dat mijn leerlingen en klanten plezier hebben. Ik vind het belangrijk dat ze met een tevreden glimlach de training verlaten en trots zijn.

Het leven is te leuk en divers. En ik geniet er de volle 100% van: waarom kiezen als ik het allebei kan doen? Naast instructrice ben ik ook meester in rechten. Afgestudeerd aan Universiteit Leiden, Privaat- en Ondernemingsrecht. Het recht is het meest ingrijpende instrument om het verschil te maken in onze maatschappij en ik merk dat veel mensen dit niet beseffen. Er is een vooroordeel dat het recht maar droog en duf is, lastig, een doolhof van regels en een wereldje an sich. Ik vind dat het tijd wordt om voor eens en altijd het vooroordeel de wereld uit te helpen: recht is alles behalve saai! Juist met mijn sportachtergrond heb ik ervaren dat veel onbekend is bij de sportpro’s en daar moet verandering in komen. Mijn missie is om het recht toegankelijk te maken voor ons sportpro’s zodat wij onze klanten kunnen blijven helpen, zonder koppijn. Zodat wij allemaal Legaal Fit zijn *knipoog.

Specialiteit

Om van efficiënte en veilige bewegingen een workout te maken die intensief, leuk en voor iedereen toegankelijk is. Ik weet iedereen in mijn groepen te motiveren het beste uit zichzelf en de training te halen. Mijn passie werkt aanstekelijk.

Mijn ‘life is too important to be taken seriously’ houding werkt ook aanstekelijk. Alles hoeft niet op de traditionele manier. Ik denk en werk liever outside the box, ook als jurist.

Diploma's

- Fit!Vak Aerobictrainer A 
- AALO Fitness Trainer level 1
- AALO Allround Dance Instructor
- AALO Klassiek Mat Pilates
- Zumba Academy, Zumba Fitness Instructor Training
- XCORE Sports Company, Basisopleiding XCORE

Stel een vraag aan Hasret

reageert binnen 48 uur

Eerste Hulp Bij Juridische Vragen

Ik bied juridisch advies aan sport professionals. En ik deel via Your Sport Pro regelmatig informatieve blogs, na aanleiding daarvan mag je gerust een vraag stellen. Conflict? Dat is vervelend! Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen heeft Law to Go samenwerkingsverbanden met verschillende advocatenkantoren.

Workshops en Trainingen

Ik bied diverse workshops en trainingen aan voor sport professionals. Zo ben jij helemaal up to date en beschik je over juridische gereedschappen om als sportpro aan de slag te gaan.

Let's get Legal Fit!