Profielabeelding van Harvey Tilborg

Over Harvey

Ik ben Harvey Tilborg, ben 38 jaar, ik kom uit Amsterdam en 15 jaar geleden begon ik anderen te coachen en te motiveren in de sportwereld.

Ongeveer 10 jaar geleden heb ik definitief de switch gemaakt van een kantoor baan als account manager, naar manager/ trainer op een sportschool.

Sindsdien is mijn passie als personal trainer mensen te trainen, motiveren, inspireren te werken aan een gezonde(re) leefstijl en het maximale uit zichzelf te halen. Welke hindernissen er ook in de weg staan, samen zullen we ze overwinnen!

Naast mijn sportopleiding (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders (CIOS), National Academy of Sports Medicine (NASM) heb ik ruim 35 jaar ervaring opgedaan bij de diverse sporten die ik heb beoefend: Voetbal, Karate, Tae kwando, Atletiek, kickboksen, Boksen en Fitness.

Hierdoor heb ik een eigen trainingsmethode kunnen ontwikkelen waardoor ik mijn klanten bij iedere training steeds op verschillende manieren weet uit te dagen.

De afgelopen 7 jaar train ik voornamelijk gericht om deel te kunnen nemen aan sportieve uitdagingen, zoals obstakel- en survivalruns. Die je individueel kunt doen, maar ook als team. Als team help je elkaar de obstakels te overwinnen, net zoals in het leven je elkaar kunt helpen de obstakels die op je pad verschijnen te overwinnen.

Ik heb 2 jaar met het idee rond gelopen dat ik mensen bij elkaar wil brengen die olv mij samen de uitdagingen aangaan om af te vallen, fit te worden door conditioneel en fysiek sterker te worden en samen te presteren door deel te nemen aan een team challenges.

Het is niet alleen leuk, je behaald sneller resultaten en je blijft gemotiveerd omdat we het samen doen!

Door deze combinatie ontstaat er een verbinding tussen mensen waar ik persoonlijk blij van word. Mijn visie is daarom dus ook “samen fit, samen presteren

Specialiteit

Personal Training, Small Group Training, (kick)Boksen, OCR Training.

Diploma's

Cios , NASM

Stel een vraag aan Harvey

reageert binnen 48 uur

Samen Fit, Samen Presteren!