Profielabeelding van Gillian de Bruin

Over Gillian

Mijn naam is Gillian en ik kom uit Rotterdam. Ik ben Ervaringsdeskundige, Personal Trainer en Lifecoach. Bij mij kun je terecht voor gewichtsverlies en -controle, door aanpassingen in de huidige leefstijl. Daarnaast begeleid ik bij het trainen en behandel onderwerpen door middel van coaching voor de mentale gesteldheid.

Om een positieve draai aan het leven te geven moet je écht bij mij zijn. Ik geef training bij RDAMGYM maar op dit moment kun je buitentrainingen bij mij boeken ☀️

Achtergrond

In 2017 ben ik gestart als ZZP'er in de sportbranche. Ik heb mijn hart gevolgd en heb van mijn passie mijn werk kunnen maken. Het belangrijkste vind ik, dat iemand op de juiste manier met zijn of haar lichaam omgaat en met een goed gevoel mijn training verlaat.

Soms lijken dingen onmogelijk, maar dit hoeft niet zo te zijn. Ik heb veel meegemaakt, waardoor ik mijzelf dan ook ervaringsdeskundige mag noemen. Naast dat ik 36kg ben afgevallen, heb ik op lichamelijk en mentaal vlak veel voor mijn kiezen gehad. Ik heb daarbij geen hulp gekregen, maar ik wil wel mijn hand aanbieden voor degene die deze kan gebruiken. Je hoeft het niet alleen te doen. Op weg naar jouw geluk, let's make it happen!

Specialiteit

Personal Training
Mentale coaching
Leefstijl coaching
Bootcamp
Groepstrainingen en small group training

Diploma's

CIVAS Lifecoach
AALO Personal trainer
AALO Small group trainer
AALO Fitness master
AALO Fitness instructeur
Fittergy Sportvastencoach

Stel een vraag aan Gillian

reageert binnen ± 19 uur

Personal Training (buiten)

Tarieven€55,- per training€299,- voor 6 trainingenOp jouw locatie en de trainingen duren 60 minutenEén op één of samen met jouw sportbuddy train je op jouw niveau naar jouw doel. Of het nu gaat om afvallen, fitter worden, een obstakel run lopen, meer spieropbouw of gewoon een stok achter de deur om te trainen, het is allemaal mogelijk! En uiteraard volgens de gestelde richtlijnen van het RIVMInteresse in Personal Training buiten, vlakbij jouw huis of misschien zelfs wel in jouw eigen tuin? Neem snel contact op!

Niet lullen maar poetsen!