Profielabeelding van Edwin Derksen

Edwin Derksen

Etten-leur

Over Edwin

Mijn naam is Edwin Derksen geboren in Breda op 22 november 1979.


Achtergrond

Ik ben op 22 november 1979 geboren in Breda. Ik heb de sportopleiding CIOS gevolgd in Tilburg en ben PGA Golfprofessional.

Heel mijn jeugd stond in het teken van sporten, met een aangeboren drang om te winnen en de wil om mijzelf in de sport technisch en tactisch te perfectioneren hebben mij gebracht waar ik nu ben. In eerste instantie ben ik begonnen met tennis en heb dit op een hoog niveau beoefend. Het les geven blijkt mij in het bloed te zitten en geef dan ook van 1998 tot 2001 met veel enthousiasme tennisles.
In maart 1998 kom ik in aanraking met golf en blijk hier talent voor te hebben. Dit spel was voor mij zo verslavend dat ik vanaf het eerste moment, vijf keer in de week ben gaan oefenen. Dit heeft mij In januari 2002 tot PGA Golfpro gebracht en kan inmiddels vele successen op mijn naam schrijven.

In 2001 heb ik een indoorgolfbaan ontworpen in Hoogerheide. Na het behalen van mijn professional status ben ik les gaan geven op Golfbaan Wouwse Plantage. In 2009 Ben ik Head Professional geworden op golfpark de Turfvaert en heb hier mijn eerste golfshop geopend. Inmiddels ben ik bezig met nieuwe uitdagingen waarvan ik u snel op de hoogte zal brengen.

Momenteel run ik mijn golfshop op Golfpark de Turfvaert, en geef ik les bij indoor Golf Etten-Leur en op golfbaan de Stok. Ik heb in Etten-Leur de apparatuur voor video analyse om u nog beter van dienst te kunnen zijn.


Specialiteit

Je Golf Vaardigheids Bewijs halen of je handicap verlagen, door je swing eens goed onder de loep laten nemen. Ik kan je door een kleine aanpassing aan je techniek, een veel completere golfer maken.

Tijdens de golftraining word er gebruik gemaakt van “high speed” videocamera’s waardoor je golftechniek geoptimaliseerd kan worden. Eindelijk het balletje plaatsen waar jij wilt!


Diploma's

CIOS
B golfpofessional
A golfpofessional

Stel een vraag aan Edwin

reageert binnen 48 uur

Privé en Groepslessen

Verbeter in het juiste tempo uw technische vaardigheden.

Zowel de beginnende als gevorderde golfer kan bij Edwin Derksen terecht voor privé- of groepslessen. Zijn professionele analyse en deskundige adviezen resulteren in een solide basis. Hij zorgt dat u plezier beleeft aan het oefenen en het onder de knie krijgen van de swing en de golfsport in het algemeen. Ervaar dit nog beter in een privé-les waarin Edwin, in het tempo dat het best bij u past, o.a. uw techniek kan verbeteren. Edwin beschikt in Etten-Leur over 3 golfsimulatoren en een video analysesysteem. Dit systeem legt uw swing haarscherp vast en maken uw verbeterpunten inzichtelijk.

Baanlessen

Clubkeuze, oplijnen, aanvallen of juist behoudend spelen?

Allemaal aandachtspunten en vragen die in de baan nog beter naar voren komen dan op een driving range. Hoe valt een pro de green aan? Wordt je bewust van je eigen spel en vraag het Edwin terwijl je met hem door de baan loopt. Hij test tevens of u de regels nog wel juist hanteert of deze juist optimaal benut. Hoe vaak proberen wij niet en bal te spelen die we beter onspeelbaar hadden kunnen verklaren. Door zijn wedstrijdervaring en rustige manier van spelen leert hij u spelenderwijs de fijne kneepjes van het vak. Dit is een unieke kans en een absolute must op weg naar een lagere handicap.

Sport en prestatie zijn de rode draad in mijn leven

Resultaten

Super pro !!

Ik heb het golfen bij Edwin geleerd, en ga soms nog een lesje nemen, hij ziet gelijk wat het is, en lost het probleem op! Een aanrader voor iedereen ! Neem maar eens een lesje bij Edwin en je weet wat ik bedoel !

Edwin is een topper

Edwin begrijpt dat er maatwerk nodig is voor iedere golfer. Edwin kan met een simpele aanwijzing zorgen dat je beter gaat spelen. Ik ben al jaren single hcp door de lessen van Edwin Derksen!

Dankje Edwin

Ik heb veel van je geleerd. Je had geduld voor me en gaf me rust en zelfvertrouwen.