Over Dwight

Mijn naam is Dwight en ik ben een gepassioneerde sportliefhebber.

Sporten is een rode draad in mijn leven. Als kind zat ik op judo, karate, voetbal en basketbal. En Sins kort Komt daar bootcamp trainer en fitness (Coach) bij.

De passie voor het sporten is extra aangewakkerd in mijn tijd als militair bij de land- en luchtmacht. Na het avond-appèl was ik altijd te vinden in het sportgebouw. Mijn (voor)liefde voor fitness is toen begonnen.

In 2004 stopte mijn defensie carrière en verwaterde mijn fanatiek sportritme. Niet bepaald zonder fysieke ongemakken, die er zoetjes aan inslopen….

In 2015 belande ik in een burn-out. Sporten was mijn redding. In die tijd werd ik me bewust dat lichaam en geest 1 zijn.

Het sporten gaf me zo een bewustwording, boost en zelfvertrouwen dat ik in 2016 besloot om deze ervaring te delen met anderen. Ik voelde me zo geroepen om, vanuit mijn eigen ervaring, iets voor een ander te kunnen betekenen. Anderen helpen om lichamelijk en mentaal gezond te worden.

Ik gebruik mijn militaire ervaring om een leuke bootcamp les te geven. En naast bootcamp bied ik ook een 1:1 training aan. Met persoonlijke aandacht maak ik een plan op maat met handvaten en inzichten om tot een complete mindshift te werken.

Als lichaam en geest 1 zijn, dan is het belangrijk dat deze twee goed met elkaar samenwerken.

Achtergrond

*10 jaar militair *10 Jaar fitness *Coach *Trainer

Specialiteit

- Mindfullnes - Coaching - Training - Voeding -