Profielabeelding van Dwight Vlijter

Over Dwight

Mijn naam is Dwight en ik ben een gepassioneerde sportliefhebber.

Sporten is een rode draad in mijn leven. Als kind zat ik op judo, karate, voetbal en basketbal. En Sins kort Komt daar bootcamp trainer en fitness (Coach) bij.

De passie voor het sporten is extra aangewakkerd in mijn tijd als militair bij de land- en luchtmacht. Na het avond-appèl was ik altijd te vinden in het sportgebouw. Mijn (voor)liefde voor fitness is toen begonnen.

In 2004 stopte mijn defensie carrière en verwaterde mijn fanatiek sportritme. Niet bepaald zonder fysieke ongemakken, die er zoetjes aan inslopen….

In 2015 belande ik in een burn-out. Sporten was mijn redding. In die tijd werd ik me bewust dat lichaam en geest 1 zijn.

Het sporten gaf me zo een bewustwording, boost en zelfvertrouwen dat ik in 2016 besloot om deze ervaring te delen met anderen. Ik voelde me zo geroepen om, vanuit mijn eigen ervaring, iets voor een ander te kunnen betekenen. Anderen helpen om lichamelijk en mentaal gezond te worden.

Ik gebruik mijn militaire ervaring om een leuke bootcamp les te geven. En naast bootcamp bied ik ook een 1:1 training aan. Met persoonlijke aandacht maak ik een plan op maat met handvaten en inzichten om tot een complete mindshift te werken.

Als lichaam en geest 1 zijn, dan is het belangrijk dat deze twee goed met elkaar samenwerken.

Achtergrond

  • 10 jaar militair
  • 10 Jaar fitness
  • Coach
  • Trainer
  • Obesse trainer RTL4

Specialiteit

  • Mindfullnes
  • Coaching
  • Training
  • Voeding

Stel een vraag aan Dwight

reageert binnen ± 18 uur

Personal Training

Eén op één of samen met jouw sportbuddy train je op jouw niveau naar jouw doel. Of het nu gaat om afvallen, fitter worden, een obstakel run lopen, meer spieropbouw of gewoon een stok achter de deur om te trainen, het is allemaal mogelijk! En uiteraard volgens de gestelde richtlijnen van het RIVMInteresse in Personal Training buiten, vlakbij jouw huis of misschien zelfs wel in jouw eigen tuin? Mogelijk in diverse Eindhovense parken. Neem snel contact op! 

Obese Trainer

Gespecialiseerd in het trainen van mensen met zware obesitas. Werken aan je mindset, de juiste voeding wegen meten en samen sporten.

Afvallen

Met de juiste voeding en training zijn de ongewenste kilo's verleden tijd. Tip: Afvallen start in de keuken.

Burn it to earn it