Profielabeelding van Debby Oppelaar

Over Debby

‘Toen ik 19 jaar was leefde ik ongezond, ging veel uit en was flink wat kilo’s aangekomen. Het roer moest om; ik wilde afvallen, fit worden en ging dus vaak naar de sportschool. Ik viel bijna 10 kilo af en de interesse voor fitness, lesgeven en trainen bleef. Ik behaalde een aantal fitnessopleidingen, studeerde HBO Sport Management & Ondernemen en ging fulltime aan de slag in de fitnessbranche.

Momenteel heb ik mijn eigen bedrijf en werk ik samen met 3 trainers en een diëtiste. Ik geef fulltime Personal Training, organiseer 6 Weeks Fit programma’s en Bootcamps voor particulieren en bedrijven.

Ik geloof in balans. Genieten, (ge)zondigen, trainen en met een glimlach je workout eindigen. Sporten kan je zoveel energie geven! Ik hoop dat ik dit kan overbrengen tijdens mijn trainingen! I Love 2 Workout. Jij ook?’

Stel een vraag aan Debby

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Of je nu wilt afvallen, fit of sterker wilt worden, I Love 2 Workout helpt je bij het behalen van jouw doelen.

Met een Personal Trainer krijg je een programma op maat en 1-op-1 begeleiding. Naast het persoonlijk begeleiden tijdens de training krijg je een persoonlijk voedingsadvies.

Bij alle Personal Trainingen heb je 24 / 7  een  persoonlijke coach en kun je  altijd bellen of whatsappen als je vragen hebt over voeding, training of even wat motivatie kan gebruiken! Samen zorgen we dat we jouw doel gaan behalen!

Bootcamp

Je kunt op je eigen niveau meetrainen en werken aan je conditie, kracht, lenigheid en je vetverbranding stimuleren.

We maken tijdens de Bootcamp gebruik van het eigen lichaamsgewicht en de attributen in het park zoals bankjes, rekken en trappen. We gaan dus back to basics!

Iedere week wordt er een nieuwe training gemaakt met nieuwe core oefeningen, bodyweight exercises in circuitvorm, sprintjes en fitnessoefeningen. Daarnaast voeren we oefeningen in duo of teamverband uit om er een extra wedstrijdelement aan toe te voegen zodat je het maximale uit je training haalt. Je zult je al snel fitter, slanker en sterker voelen!

If you love what you do you never have to work a day in your life