Profielabeelding van Daan Versleeuwen

Over Daan

Mijn naam is Daan Versleeuwen en ben al vanaf jongs af aan actief in de sport. 


Achtergrond

Doordat ik als handballer fysiek sterker wilden worden ben ik in aanraking gekomen met de fitness. Hierin heb ik mij versterkt en gespecialiseerd. Ik volg momenteel fitness niveau 4 op het CIOS. Werk en loop stage bij Sport Helden in Panningen.


Specialiteit

Ik heb 2 passies, mijn eerste passie is handbal hiermee speel ik momenteel op het hoogste niveau van Nederland. Mijn ander grote passie is om samen jou persoonlijke doelstelling te behalen. Ik geloof als je zelf echt iets wil dat je de weg na je doelstelling bereikt. Ik ben ervoor om je de weg te wijzen, maar je moet het zelf doen door hard te werken!


Diploma's

Fitness trainer A
CIOS Niveau 3 Fitness + Lifestyle coach
CIOS niveau 4 Fitness coördinator/ personal coach
Official Funxtion instructor

Stel een vraag aan Daan

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan* In jouw buurt op de locatie die jij prettig vindt* Wekelijkse trainingen op maat  (in overleg)

* Verzekerd van resultaat

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 

* Gratis intakegesprek* Voedingsschema’s op maat* Virtueel eetdagboek met wekelijks feedback* In veel gevallen gedekt door zorgverzekering

Ik ben ervoor om je de weg te wijzen, maar je moet het zelf doen door hard te werken!