Profielabeelding van Calvin Westhovens

Over Calvin

Hey, mijn naam is Calvin en geef personal trainingen met voedingsadvies en bootcamps. Ook samen met mijn vader geef ik zelfverdedigingslessen. Zelf train ik 4 keer per week met zware gewichten en daag ik me zelf uit daar beter in te worden.

Achtergrond

Sinds 2018 ben ik begonnen met personal trainingen te geven, maar ik geef al langer dan dat groepslessen. Zo heb ik ervaring in zelfverdediging, boksen, circuit training en gewicht heffen. Zelf train ik al met gewichten sinds mijn 16de.

Specialiteit

Personal training, Bootcamp, gewicht heffen en self defence.

Stel een vraag aan Calvin

reageert binnen 48 uur

Personal training

Personal training is een manier om jouw fysiek doel te behalen. Dit kan door middel van fysieke training of door advies wat betreft jouw dagelijkse voeding. Dit gebeurt normaal gezien 1 op 1, maar er is ook de optie om dit te doen met een vriend of iemand uit je familie. De personal training kan vanaf 45 tot 90 minuten per keer gedaan worden. Een voedingconsult is altijd 30 minuten. Vooraf word er altijd een intake gesprek gedaan om te bepalen wat ik voor jou kan betekenen.

Dit kan op locatie in Heerlen of misschien op locatie naar voorkeur.

personal defence

Personal defence is een manier om 1 op 1 met je trainer te trainen op het gebied van zelfverdediging. Meestal word dit gedaan als mensen niet graag in groepsverband willen trainen of daar misschien nog niet klaar voor zijn. Personal defence is een perfecte manier om snel te groeien en zekerder van jezelf te worden.

Dit kan op locatie in Heerlen of misschien op locatie naar voorkeur.

bootcamp indoor & outdoor

Bootcamp indoor en bootcamp outdoor. Deze bootcamp word in geval van slecht weer binnen in een ruimte gegeven. In geval van goed weer word deze buiten in de tuinen van superstudios Heerlen gegeven.

Een bootcamp is een trainingsmethode om je uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. Het wordt gedaan in groepsverband onder begeleiding van een fitnessinstructeur. Een bootcamp wordt ook wel gezien als een circuit training, fitness training of groepstraining.

DFC (Defensive Fighting Concept)

Defensive fighting wil zeggen zelfverdediging. Je leert jezelf te verdedigen in moeilijke omstandigheden. Niet alleen lichamelijke maar ook mentale verdediging. Het gedeelde concept wil zeggen dat de lessen voor jou zijn, je bouwt er jouw eigen ervaring op.

Met invloeden en ervaring in boksen, verschillende disciplines karate, krav maga, etc. worden deze lessen gegeven bij Superstudios Heerlen. Wij binden deze zelfverdedigingslessen niet aan een gevechtsport, maar maken er één complete vechtstijl van met alle voordelen van anderen stijlen.

Tai Chi

In Tai Chi komen bewegingen voor die zijn afgeleid van gevechtstijlen. In deze training staan coördinatie, flexibiliteit en kracht centraal. Tai Chi is zeer geschikt voor mensen die graag willen ontspannen maar toch willen bewegen. Op rustig tempo leer je je hele lichaam gebruiken. Ook word Tai Chi voor de gezondheid bevorderende eigenschappen. Deze trainingen worden voornamelijk in groepsverband gegeven bij Superstudios Heerlen.

jouw sport, jouw controle, jouw leven