Profielabeelding van Brian Vromen

Over Brian

Hallo ik ben Brian Vromen, 24 jaar oud.
Momenteel studeer ik aan het CIOS College voor de richting Fitness & Health (fitness/personal trainer). Zelf train ik ook 5 x in de week in de fitness. Verder heb ik al 2 jaar ervaring in de fitness (stage) en ik heb mijn fitnesstrainer A diploma behaald.


Achtergrond

De sport wat ik momenteel beoefen is fitness, hierdoor ben ik 5 x in de week te vinden in de sportschool. In het verleden ben ik begonnen met voetbal, dit heb ik 12 jaar lang beoefend. Nadat ik gestopt ben met voetbal, heb ik besloten om zelf te gaan fitnessen. Omdat ik in 2015 mijn fitness trainer A diploma heb behaald op het CIOS College, weet ik dus hoe ik moet trainen op een efficiënte wijze.


Specialiteiten

Een van mijn specialiteiten is geduld en vertrouwen. Als jij een doel voor ogen hebt, dan kost dit tijd om dit doel te bereiken. Ik breng het geduld op om voor jouw alle specifieke trainingen te verzorgen en we gaan door tot het doel bereik is. Verder ben ik een vertrouwenspersoon. De trainingen zullen altijd op tijd klaar en goed voorbereid zijn, daar kunt u op vertrouwen. Verder kan ik een voedingsschema op maat maken voor jouw specifiek doel.


Diploma's

- Fitness trainer A
- Toezichthouder & Host
- EHBSO diploma
- Lifestyle Coach
- Fitness & Health coördinator niveau 4

Stel een vraag aan Brian

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Trainingsschema voor jouw specifiek doel. Ik bied een trainingsschema aan voor jouw specifiek doel te bereiken. 

Iedere week krijgt u een nieuw schema, waardoor de trainingen uitdagend en leuk blijven!

Voedingsadvies

Voedingsschema op maat. Ik bied een voedingsschema om jouw specifiek doel makkelijker te bereiken. Het is een gezond voedingsschema met veel variatie in de voeding, waardoor het makkelijk vol te houden is!

Slow progress is better than no progress