Profielabeelding van Bo Hermsen

Over Bo

Het is mijn passie om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen! Ik geloof er met heel mijn hart in dat alle dromen te bereiken zijn zolang je maar bereid bent om er ook echt voor te werken! Als personal trainer ben ik erg energiek en streef ik er naar om jou op een realistische en leuke wijze te helpen om jouw doelen te bereiken!

In het verleden ben ik begonnen als jonge kickbokser. Hier leerde ik omgaan met het principe van discipline omtrent trainen en bewegen. Een keiharde discipline in combinatie met een enorme droom heeft er voor gezorgd dat ik van personal training mijn leven heb kunnen maken.

Persoonlijke begeleiding van de hoogste kwaliteit is waar ik voor sta. Om deze reden ben ik gaan samenwerken met de beste mensen vanuit het werkveld en blijft mijn kennis en kunde met de dag toenemen. Wanneer ik met mijn cliënten aan de slag ga is het mijn streven om hen zoveel mogelijk te leren omtrent hun persoonlijke gezondheid en leefstijl. Het is mijn doel om iedereen met wie ik werk zodanig veel te leren dat zij absoluut geen trainer meer nodig hebben!

''Maar gooi je dan niet je eigen ramen in?''

Mijn antwoord hierop is nee. Ik geloof er in dat eerlijkheid het langste duurt en zo ga ik ook met mijn cliënten om. Ik ben dit begonnen om mijn droom voor een gezondere en meer bewuste wereld te verwezelijken en hier blijf ik naar streven!
Achtergrond

 • ALO
 • Elite Fitness trainer
 • Bootcamp instructor
 • Calisthenics instructor
 • Kickboks instructor
 • Sports & Exercise nutrition specialist

Specialiteit

 • Personal training
 • Sportspecifieke begeleiding voor atleten
 • Calisthenics
 • Bootcamp
 • Voeding & training schema's op maat

Stel een vraag aan Bo

reageert binnen 48 uur

personal training

Personal training waarbij veel aandacht wordt besteed aan techniek, houding en kennis. Een trainer met een hart voor mensen en een passie voor bewegen!

Aanbod:* Personal training in de fitness of op een buitenlocatie bij jou in de buurt* Bewegingsprogramma op maat* Op een leuke en intensieve wijze, veilig leren bewegen* Een trainer die je motiveert met een unieke werkwijze* Gegarandeerd resultaat* Vanaf €50,- per sessie

Voedingsadvies

Een persoonlijk voedingsschema is een fantastisch middel om jou te helpen om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken. De voedingsschema's die ik aanbied zijn realistisch en haalbaar in het ''normale'' leven.

Aanbod:* Voedingsschema op maat* Schema's voor spiergroei en gewichtsafname * Tips voor snelle gezonde snacks* Toegang tot mijn persoonlijke receptenboek* Vanaf €50,- per schema

Small group training, boksen en kickboksen

Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de basis principes van het boksen en kickboksen. Tijdens de lessen is er veel aandacht voor techniek en het ontwikkelen van motorische vaardigheden. Door een hoog fun gehalte te bieden in een fysiek intensieve les biedt ik deelnemers veel resultaat op een fijne en veilige manier. 

Aanbod: * Groepslessen vanaf minimaal 4 personen* Geschikt voor beginners en gevorderden * Materiaal inbegrepen* Vanaf €60,- per les

Bootcamp

Tijdens de bootcamp lessen krijg jij als deelnemer een full body workout waarbij je enkel gebruikt maakt van je eigen lichaamsgewicht. Bootcamp lessen worden in de buitenlucht verzorgd en vragen dan ook om gepaste kleding. 

Aanbod:* Groepslessen vanaf minimaal 6 personen* Fit worden in groepsverband* Hoge FUN factor* Geschikt voor beginners en gevorderden* Prijs op basis van groepsgrootte en locatie

Geen mooie praatjes maar gewoon keiharde actie!